Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Landsmeer
» Weekmarkt in Landsmeer
(Noord-Holland)
 - Te vinden op het Marktplein te Landsmeer

Vrijdagmarkt Landsmeer: Ontmoet en Ontdek op het Marktplein

Landsmeer’s Vrijdagmarkt: Een Wekelijkse Bron van Levendigheid

Elke vrijdagochtend tot middag brengt het Marktplein in Landsmeer de gemeenschap samen voor de wekelijkse markt. Van 9.00 tot 16.00 uur is deze markt niet alleen een plek voor het kopen van verse producten, maar ook een ontmoetingsplaats waar de sfeer van het dorp tot leven komt.

Jouw Wekelijkse Marktbezoek in Landsmeer

De weekmarkt in Landsmeer biedt een geweldige kans om deel uit te maken van het dorpsleven, verse producten te kopen en de lokale gemeenschap te ontmoeten. Of je nu op zoek bent naar de ingrediënten voor je avondmaaltijd, een gezellig praatje wilt maken of gewoon wilt genieten van de levendige sfeer, je vindt het hier allemaal.

Ontdek Wat de Markt in Landsmeer Te Bieden Heeft

  • Locatie: Marktplein, Landsmeer.
  • Tijden: Vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.
  • Aanbod: Een gevarieerd assortiment van verse en lokale producten.

Praktische Informatie voor een Bezoek aan de Markt

  • Bereikbaarheid: De markt is goed bereikbaar te voet, per fiets of met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.
  • Betaalmogelijkheden: De meeste kramen accepteren contant geld en soms pin.
  • Tip: Maak van je marktbezoek een dagdeel uit en geniet van de gastvrije sfeer van Landsmeer.

De Weekmarkt van Landsmeer: Een Belangrijk Onderdeel van het Dorpsleven

De vrijdagmarkt op het Marktplein in Landsmeer is meer dan alleen een plek voor boodschappen; het is een bruisend hart van de gemeenschap waar inwoners en bezoekers samenkomen om te genieten van de lokale sfeer en kwaliteitsproducten.

Ervaar de Warmte van de Vrijdagmarkt in Landsmeer

Kom naar de weekmarkt in Landsmeer voor een unieke ervaring van gemeenschapsgevoel en lokale charme. Geniet van de vriendelijke sfeer, ontmoet de lokale verkopers, en ontdek de diversiteit van het aanbod. We zien je graag op vrijdagochtend op het Marktplein!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Landsmeer

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.