Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Krimpen aan de Lek
» Weekmarkt in Krimpen aan de Lek
(Zuid-Holland)
 - Te vinden Hoofdstraat

Vrijdagmarkt Krimpen aan de Lek: Een Middag Vol Ontdekkingen

Krimpen aan de Lek’s Vrijdagmarkt: Een Schatkamer van Lokale Producten

Op vrijdagmiddag wordt de Hoofdstraat in Krimpen aan de Lek omgetoverd tot een levendige markt. Van 12:00 tot 17:00 uur kun je hier genieten van een uitgebreid assortiment aan producten, waaronder verse groenten en fruit, noten en zuidvruchten, brood en koek, stroopwafels, bloemen, vis, kaas, kleding en sieraden.

Jouw Wekelijkse Marktbezoek in Krimpen aan de Lek

De weekmarkt van Krimpen aan de Lek is de perfecte bestemming voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en variëteit. Of je nu op zoek bent naar verse ingrediënten, een uniek cadeau of gewoon de lokale sfeer wilt proeven, je vindt het hier allemaal.

Ontdek Wat de Markt in Krimpen aan de Lek Te Bieden Heeft

  • Locatie: Hoofdstraat, Krimpen aan de Lek.
  • Tijden: Vrijdag van 12:00 tot 17:00 uur.
  • Aanbod: Een rijke keuze aan groenten en fruit, noten en zuidvruchten, brood en koek, stroopwafels, bloemen, vis, kaas, kleding en sieraden.

Praktische Informatie voor een Bezoek aan de Markt

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk bereikbaar te voet, per fiets of met de auto. Er is parkeergelegenheid in de buurt.
  • Betaalmogelijkheden: De meeste kramen accepteren contant geld en sommige ook pin.
  • Tip: Maak van je marktbezoek een gezellige middag uit en ontdek de verscheidenheid van de lokale handelaren.

De Weekmarkt van Krimpen aan de Lek: Een Punt van Lokale Trots

De vrijdagmarkt in Krimpen aan de Lek is meer dan een markt; het is een ontmoetingsplek voor de gemeenschap waar mensen samenkomen om te genieten van verse producten en lokale ambachten.

Ervaar de Gezelligheid van de Vrijdagmarkt in Krimpen aan de Lek

Kom naar de weekmarkt in Krimpen aan de Lek voor een unieke ervaring van gemeenschapsgevoel en diversiteit. Geniet van de vriendelijke sfeer, ontmoet lokale verkopers, en ontdek de unieke producten. We zien je graag op vrijdagmiddag op de Hoofdstraat!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Krimpen aan de Lek

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)



* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.