Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Klazienaveen
» Weekmarkt in Klazienaveen
(Drenthe)
 - Te vinden Langestraat, 7891 GJ Klazienaveen

Kom en Beleef de Markt in Klazienaveen!

Nestelend in het hart van Drenthe ligt Klazienaveen, een stad waar tradities en gemeenschapsgevoel samenkomen. Centraal in dit gevoel staat de zaterdagmarkt, die zowel voor de lokale bevolking als bezoekers een bron van versheid en gezelligheid is.

Openingstijden en locaties

Elke zaterdag verandert de Langestraat in Klazienaveen in een levendige marktplaats. Tussen 13:00 en 17:00 uur kun je hier terecht voor een breed scala aan producten en een onvergetelijke marktervaring.

Marktdagen en specifieke markten

 • Zaterdagmarkt in Klazienaveen:
  • Locatie: Langestraat, tussen Schip 1 en Schip 2
  • Openingstijden: Zaterdag van 13:00 tot 17:00 uur
  • Bijzonderheden: Met ruim 15 kramen die producten variërend van kaas tot vis en van vlees tot brood aanbieden, is er voor elk wat wils.

Wat te kopen op de weekmarkt

De markt in Klazienaveen is een waar paradijs voor fijnproevers en liefhebbers van verse producten:

 • Smakelijke kazen die smelten in je mond
 • Vers gevangen vis, ideaal voor een heerlijke maaltijd
 • Ambachtelijk brood, knapperig en vers uit de oven
 • Kwaliteitsvlees voor je volgende BBQ Beleef de zintuiglijke vreugde van verse producten en de levendige sfeer van de markt.

Hoe kom je bij de weekmarkt

Of je nu met het openbaar vervoer, fiets of auto komt, de markt in Klazienaveen is gemakkelijk te bereiken. Parkeerplaatsen zijn in de nabijheid en de gezellige horeca zorgt ervoor dat je na het winkelen heerlijk kunt ontspannen op één van de vele terrassen.

Handige tips voor je bezoek

 • Vroege vogels krijgen de beste deals!
 • Houd oog op speciale acties en evenementen die het hele jaar door plaatsvinden.
 • Vergeet niet het gezegde: “Op de markt is iedere gulden een daalder waard!”

Historische context

De marktcultuur in Klazienaveen heeft een rijke geschiedenis. De zaterdagmarkt, die nu floreert aan de Langestraat, heeft zich ontwikkeld tot een symbool van gemeenschapsbinding en traditie.

Kom naar de markt in Klazienaveen!

De zaterdagmarkt in Klazienaveen is niet slechts een plek om te winkelen, maar een ervaring op zich. Bezoek, proef, ontmoet en geniet van de unieke sfeer die deze markt te bieden heeft.

Win een marktpakket van de weekmarkt in Klazienaveen

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.