Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Kaatsheuvel
» Weekmarkt in Kaatsheuvel
(Noord-Brabant)
 - Te vinden op het Anton Pieckplein

Vrijdagmarkt Kaatsheuvel: Diversiteit op het Anton Pieckplein

Kaatsheuvel’s Vrijdagmarkt: Een Markt Vol Variatie

Elke vrijdagmiddag verandert het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel in een levendige marktplaats. Van 11:00 tot 17:00 uur biedt deze markt zowel food als non-food artikelen, waardoor het de perfecte bestemming is voor een uitgebreide winkelervaring.

Jouw Wekelijkse Marktbezoek in Kaatsheuvel

De weekmarkt in Kaatsheuvel is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een gevarieerd aanbod. Of je nu verse ingrediënten, kleding, huishoudelijke artikelen of iets bijzonders zoekt, deze markt heeft voor elk wat wils.

Ontdek de Markt in Kaatsheuvel

  • Locatie: Anton Pieckplein, Kaatsheuvel.
  • Tijden: Vrijdag van 11:00 tot 17:00 uur.
  • Aanbod: Een breed assortiment van zowel food als non-food producten.

Praktische Informatie voor een Bezoek aan de Markt

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk te bereiken te voet, per fiets of met de auto. Parkeergelegenheid is beschikbaar in de buurt.
  • Betaalmogelijkheden: Contant en pin worden vaak geaccepteerd.
  • Tip: Plan genoeg tijd in om het gevarieerde aanbod van de markt te verkennen.

De Weekmarkt van Kaatsheuvel: Een Belangrijk Onderdeel van het Gemeenschapsleven

De vrijdagmarkt op het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel is meer dan alleen een plek voor je boodschappen; het is een bruisend hart van de gemeenschap waar inwoners en bezoekers samenkomen voor een unieke marktervaring.

Ervaar de Dynamiek van de Vrijdagmarkt in Kaatsheuvel

Kom naar de weekmarkt in Kaatsheuvel voor een unieke ervaring van gemeenschapsgevoel en een breed scala aan producten. Geniet van de levendige sfeer, ontmoet lokale verkopers, en ontdek de diversiteit van het aanbod. We zien je graag op vrijdagmiddag op het Anton Pieckplein!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Kaatsheuvel

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.