Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Hulst
» Weekmarkt in Hulst
(Zeeland)
 - Te vinden op de Grote Markt te Hulst

Weekmarkten in Hulst: Maandag en Donderdag op de Grote Markt

Maandagmarkt in Hulst

Elke maandag is de Grote Markt in Hulst het levendige middelpunt van de weekmarkt. Van 9.00 tot 16.00 uur vind je hier een diversiteit aan producten, variërend van dagelijkse benodigdheden tot unieke vondsten. Bij goed weer is de markt een perfecte aanleiding om te genieten van de terrasjes rondom de Grote Markt.

  • Openingstijden: Maandag, 9.00 tot 16.00 uur
  • Locatie: Grote Markt, Hulst
  • Aanbod: Een breed scala aan producten voor iedereen

Donderdagmarkt in Hulst

Op donderdag wordt de Grote Markt opnieuw omgetoverd tot een gezellige markt, zij het iets kleinschaliger. Hier tref je essentiële kramen aan zoals een groente- en fruitkraam, een kaas- en viskraam, een bakkerskraam en een poelierskraam. Deze markt is ideaal voor het halen van verse en kwalitatieve etenswaren.

  • Openingstijden: Donderdag, 9.00 tot 16.00 uur
  • Locatie: Grote Markt, Hulst
  • Aanbod: Voornamelijk voedingswaren zoals groente, fruit, kaas, vis, bakkerswaren en poelierproducten

Beleef de Markt in Hulst

De weekmarkten in Hulst bieden een gezellige sfeer en een kans om lokale producten direct van de producenten te kopen. Of je nu op zoek bent naar verse ingrediënten voor je maaltijden, unieke lokale producten wilt ontdekken, of gewoon wilt genieten van de marktsfeer, de markten in Hulst zijn de perfecte bestemming.

Tip: Plan je bezoek aan de markt en combineer dit met een ontspannen dagje uit in de sfeervolle stad Hulst, genietend van de lokale gastvrijheid en de vele terrasjes.

Win een marktpakket van de weekmarkt in Hulst

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.