Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Hoogkarspel
» Weekmarkt in Hoogkarspel
(Noord-Holland)
 - Te vinden op het Raadhuisplein in Hoogkarspel

Weekmarkt Hoogkarspel: Vrijdagmarktplezier op het Raadhuisplein

Ontdek de Weekmarkt in Hoogkarspel

Elke vrijdag wordt het Raadhuisplein in Hoogkarspel een bruisende marktplaats. Van 9.00 tot 16.00 uur kun je hier genieten van een gezellige sfeer en een gevarieerd aanbod aan verse producten.

Vrijdagmarkt op het Raadhuisplein

  • Tijden: Elke vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.
  • Locatie: Raadhuisplein, Hoogkarspel.
  • Kenmerken: Een gevarieerde markt met een breed scala aan verse producten, van lokale lekkernijen tot dagelijkse benodigdheden. De vrijdagmarkt in Hoogkarspel is de perfecte bestemming voor je wekelijkse boodschappen en om nieuwe lokale producten te ontdekken.

Geniet van de Lokale Sfeer en Producten

De weekmarkt in Hoogkarspel biedt niet alleen een breed scala aan producten, maar is ook een ontmoetingsplek waar je de lokale gemeenschap kunt ervaren en nieuwe mensen kunt ontmoeten.

Een Plek voor Iedereen

De markt is een levendig onderdeel van het sociale leven in Hoogkarspel. Het is de ideale plaats om de lokale cultuur te proeven en deel uit te maken van de gemeenschap.

Win een marktpakket van de weekmarkt in Hoogkarspel

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.