Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Hoogezand
» Weekmarkt in Hoogezand
(Groningen)
 - Te vinden Hoofdstraat t.h.v. nummer 256, te Hoogezand

Zaterdagmarkt Hoogezand: Levendigheid in de Hoofdstraat

Hoogezand’s Zaterdagmarkt: Een Dag Vol Ontdekkingen

Elke zaterdag brengt de Hoofdstraat in Hoogezand, ter hoogte van nummer 256, een bruisende weekmarkt tot leven. Van 08:00 tot 17:00 uur biedt deze markt een uitgelezen kans om in een levendige omgeving te genieten van een breed scala aan producten.

Jouw Wekelijkse Marktbezoek in Hoogezand

De weekmarkt in Hoogezand op zaterdag is de perfecte plek voor een weekend vol winkelplezier. Of je nu op zoek bent naar verse producten, unieke lokale ambachten of gewoon de sfeer van een levendige markt wilt ervaren, deze markt biedt voor elk wat wils.

Ontdek de Markt in Hoogezand

  • Locatie: Hoofdstraat, ter hoogte van nummer 256, Hoogezand.
  • Tijden: Zaterdag van 08:00 tot 17:00 uur.
  • Aanbod: Een diversiteit aan producten, van voedingsmiddelen tot ambachtelijke goederen.

Praktische Informatie voor een Bezoek aan de Markt

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk bereikbaar te voet, per fiets of met de auto. Parkeergelegenheid is beschikbaar in de omgeving.
  • Betaalmogelijkheden: Bij de meeste kramen kun je contant betalen, en sommige accepteren ook pin.
  • Feestdagen: De markt vindt niet plaats op Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag.

De Weekmarkt van Hoogezand: Een Centrum van Gemeenschapsleven

De zaterdagmarkt in Hoogezand aan de Hoofdstraat is meer dan alleen een plek voor je boodschappen; het is een levendige ontmoetingsplek waar inwoners en bezoekers samenkomen om te genieten van de lokale cultuur en kwaliteitsproducten.

Ervaar de Dynamiek van de Zaterdagmarkt in Hoogezand

Kom naar de weekmarkt in Hoogezand voor een unieke ervaring van gemeenschapsgevoel en stedelijke charme. Geniet van de bruisende sfeer, ontmoet lokale verkopers, en ontdek de diversiteit van het aanbod. We zien je graag op zaterdag in de Hoofdstraat voor een dag vol ontdekkingen en gezelligheid!

Deel weekmarkt: