Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Heesch
» Weekmarkt in Heesch
(Noord-Brabant)
 - Te vinden op 't Dorp

Weekmarkt Heesch: Woensdagmiddag Gezelligheid op ’t Dorp

Heesch’s Wekelijkse Markt: Een Middag van Ontmoetingen

In het levendige Heesch, waar gemeenschapszin en gezelligheid voorop staan, vormt de weekmarkt op ’t Dorp elke woensdagmiddag een belangrijk sociaal en commercieel trefpunt. Deze markt brengt niet alleen verscheidenheid in producten, maar ook in mensen samen, waardoor het een geliefde plek is voor zowel inwoners als bezoekers.

Uw Wekelijkse Halte in Heesch: Markt op ’t Dorp

De weekmarkt van Heesch, gelegen op het centrale plein ’t Dorp, is elke woensdag van 13.00 tot 16.30 uur de perfecte plek voor een middagje uit. Het is een gelegenheid om lokale producten te kopen, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van de bruisende sfeer.

Marktdag in Heesch: Een Levendige Middag

 • Locatie: ’t Dorp, Heesch.
 • Openingstijden: Woensdag, van 13.00 tot 16.30 uur.
 • Bijzonderheden: Een sfeervolle markt met een divers aanbod van producten aangeboden door enthousiaste lokale ondernemers.

Ontdek Wat te Kopen op de Markt in Heesch

De weekmarkt in Heesch is een ware traktatie voor de zintuigen, met een aanbod van:

 • Verse, lokale producten zoals groenten, fruit, brood en kaas.
 • Ambachtelijke en huisgemaakte producten die de identiteit van Heesch weerspiegelen. De markt is de ideale plek om kwaliteitsproducten te vinden en de lokale economie te ondersteunen.

Bereikbaarheid van de Markt in Heesch

De weekmarkt in Heesch is toegankelijk en gastvrij voor iedereen:

 • Openbaar vervoer: Goede verbindingen naar ’t Dorp.
 • Auto: Parkeerfaciliteiten in de omgeving van de markt.
 • Fiets: Voldoende ruimte om fietsen veilig te stallen. Tip: Kom vroeg om de drukte te vermijden en geniet van een ontspannen marktervaring.

Tips voor uw Bezoek aan de Weekmarkt

 • Beste bezoektijden: De namiddag is ideaal voor een rustige winkelervaring.
 • Betalingsmethoden: Veel kramen accepteren contant en pinbetalingen.
 • Speciale evenementen: Blijf op de hoogte van themadagen of seizoensgebonden activiteiten voor een extra speciale marktervaring.

De Markt door de Jaren Heen in Heesch

De weekmarkt in Heesch is een belangrijk onderdeel van de lokale gemeenschap en speelt een cruciale rol in de economische en sociale structuur van het dorp. Het is een plek waar tradities worden gevierd en nieuwe trends worden verwelkomd.

Ervaar de Markt in Heesch

Een bezoek aan de weekmarkt in Heesch is meer dan boodschappen doen; het is een kans om de lokale cultuur te ervaren en deel uit te maken van de gemeenschap. Met zijn levendige sfeer en verscheidenheid aan producten biedt de markt een unieke kans om de lokale sfeer te proeven en te genieten van de gastvrijheid van Heesch. Kom langs en beleef het zelf!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Heesch

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.