Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Hazerswoude-Dorp
» Weekmarkt in Hazerswoude-Dorp
(Zuid-Holland)
 - Te vinden op het Ambachtsplein

Ontdek de Charme van de Weekmarkt in Hazerswoude-Dorp

Verken de Weekmarkt van Hazerswoude-Dorp

In het hart van het pittoreske Hazerswoude-Dorp, genesteld in het Groene Hart van Nederland, vindt elke vrijdag een levendige weekmarkt plaats. Deze markt is meer dan alleen een plek voor de verkoop van goederen; het is een bruisend hart van de gemeenschap, waar bewoners en bezoekers samenkomen om te genieten van lokale specialiteiten en de unieke sfeer.

Tijden en Plek van Gezelligheid

De markt in Hazerswoude-Dorp, gelegen op het sfeervolle Ambachtsplein, verwelkomt bezoekers elke vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur. Dit wekelijkse evenement is een perfecte gelegenheid om de lokale cultuur en handel te ervaren.

Marktdag Specials

Elke markt op vrijdag in Hazerswoude-Dorp onderscheidt zich met een eigen karakter. Je vindt er een verscheidenheid aan kramen, van verse groenten en fruit tot handgemaakte ambachten. De vriendelijke kooplieden en de gemoedelijke sfeer maken elke marktdag uniek.

Schatten van de Markt

Op deze weekmarkt ontdek je een scala aan producten. Proef de versheid van lokaal geteelde groenten en fruit, de rijke smaken van zelfgemaakte lekkernijen, en de kwaliteit van ambachtelijk werk. De markt prikkelt al je zintuigen met kleurrijke taferelen, heerlijke geuren, en het vrolijke geluid van handel en gesprekken.

De Route naar Gezelligheid

Hazerswoude-Dorp is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets, en de auto. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de buurt, en de reistijden zijn over het algemeen gunstig buiten de spitsuren.

Tips voor een Onvergetelijk Bezoek

Bezoek de markt vroeg voor de beste keuze aan producten, en vergeet niet om contant geld mee te nemen, hoewel steeds meer kooplieden ook pinbetalingen accepteren. Houd ook de kalender in de gaten voor speciale themadagen en seizoensgebonden evenementen.

Een Rijke Markthistorie

De marktcultuur in Hazerswoude-Dorp heeft een rijke historie, diep geworteld in de lokale gemeenschap. Door de jaren heen heeft de markt zich ontwikkeld tot een belangrijk onderdeel van het sociale en economische leven in het dorp.

Waar Traditie en Gezelligheid Samenkomen

De weekmarkt in Hazerswoude-Dorp is niet alleen een plek om te winkelen; het is een ervaring die de lokale cultuur en tradities viert. We nodigen je van harte uit om deel uit te maken van deze wekelijkse traditie en zelf de unieke sfeer te komen proeven.

Win een marktpakket van de weekmarkt in Hazerswoude-Dorp

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.