Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Haelen
» Weekmarkt in Haelen
(Limburg)
 - Te vinden Kerkplein, Haelen

Donderdagmarkt Haelen: Verse Producten en Meer op het Kerkplein

Haelen’s Donderdagmarkt: Een Ontmoetingsplek voor Kwaliteit en Versheid

Elke donderdagochtend komt het Kerkplein in het centrum van Haelen tot leven met een divers aanbod van marktkramen. Van 08.00 tot 13.00 uur biedt deze markt alles van verse groenten en fruit tot kleding, brood en banket, verse vis en kaas, naast andere levensmiddelen.

Jouw Wekelijkse Marktbezoek in Haelen

De weekmarkt in Haelen is de perfecte bestemming om je dag te beginnen met de aankoop van verse en kwalitatieve producten. Of je nu op zoek bent naar ingrediënten voor het avondeten, nieuwe kleding, of gewoon wilt genieten van de marktsfeer, je vindt het hier allemaal.

Ontdek Wat de Markt in Haelen Te Bieden Heeft

  • Locatie: Kerkplein, Haelen.
  • Tijden: Donderdag van 08.00 tot 13.00 uur.
  • Aanbod: Een breed scala aan producten waaronder groenten, fruit, kleding, brood en banket, vis en visproducten, kaas en andere levensmiddelen.

Praktische Informatie voor een Bezoek aan de Markt

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk bereikbaar te voet, per fiets of met de auto. Er is parkeergelegenheid in de buurt.
  • Betaalmogelijkheden: Bij de meeste kramen kun je contant betalen, en sommige accepteren ook pin.
  • Tip: Combineer je marktbezoek met een wandeling door het centrum van Haelen voor een complete ervaring.

De Weekmarkt van Haelen: Een Belangrijk Onderdeel van het Dorpsleven

De donderdagmarkt op het Kerkplein in Haelen is meer dan alleen een plek voor je boodschappen; het is een centrum van gemeenschapsleven waar inwoners en bezoekers samenkomen om te genieten van de lokale sfeer en kwaliteitsproducten.

Ervaar de Gezelligheid van de Donderdagmarkt in Haelen

Kom naar de weekmarkt in Haelen voor een unieke ervaring van gemeenschapsgevoel en lokale charme. Geniet van de vriendelijke sfeer, ontmoet lokale verkopers, en ontdek de diversiteit van het aanbod. We zien je graag op donderdagochtend op het Kerkplein!

Deel weekmarkt: