Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Haarlem
» Weekmarkt in Haarlem
(Noord-Holland)
 - Te vinden Diverse locaties

Ontdek de Weekmarkten van Haarlem: Van Botermarkt tot Zomerkade

Ontdek de Weekmarkten van Haarlem

Haarlem biedt een rijke variëteit aan weekmarkten, elk met zijn eigen unieke sfeer en aanbod. Van verse producten tot ambachtelijke waren, deze markten zijn een must-visit voor zowel lokale bewoners als bezoekers.

De thuisbasis van verschillende weekmarkten is Haarlem. Markten die elk hun eigen unieke sfeer en aanbod hebben. Van de gezellige zaterdagmarkt op de Botermarkt, bekend om zijn lokale en verse producten, tot de drukbezochte markt op de Grote Markt, waar zowel op maandag als zaterdag een diversiteit aan producten wordt aangeboden. In W.C. Schalkwijk vindt u elke dinsdag een gemeenschapsgerichte markt, terwijl de Zomerkade op vrijdag een ontspannen marktervaring biedt. Deze markten zijn perfect voor het vinden van verse voedingswaren, unieke ambachtelijke producten en het ervaren van de authentieke Haarlemse sfeer. Elk bezoek aan deze markten biedt een unieke kans om de lokale gemeenschap te steunen en deel uit te maken van het levendige stadsleven van Haarlem.

De Verscheidenheid van Haarlem’s Markten

Elke markt in Haarlem heeft zijn eigen karakter. Geniet van de levendigheid op de Botermarkt, de historische sfeer op de Grote Markt, de gemeenschapszin bij W.C. Schalkwijk, en de ontspannen vibe op de Zomerkade.

Bezoek de Markten in Haarlem

Ontdek de unieke markten van Haarlem en ervaar de lokale cultuur en producten!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Haarlem

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.