Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Gemonde
» Weekmarkt in Gemonde
(Noord-Brabant)
 - Te vinden aan de Dorpstraat

Weekmarkt Gemonde: Ontspannen Sfeer op Dinsdag aan de Dorpstraat

Dinsdagmiddag in Gemonde: Een Moment van Samenzijn

Elke dinsdagmiddag brengt de weekmarkt aan de Dorpstraat in Gemonde het dorp tot leven. Van 12.30 tot 16.30 uur verandert de straat in een gezellige marktplaats, waar lokale handelaren hun verse en ambachtelijke producten aanbieden. Dit is de ideale gelegenheid om de middag door te brengen in een ontspannen sfeer, terwijl je de lokale handelsgeest ervaart.

Een Plek Vol Lokale Levensmiddelen en Meer

  • Locatie: Dorpstraat, Gemonde.
  • Openingstijden: Dinsdag van 12.30 tot 16.30 uur.
  • Bijzonderheden: Een assortiment dat varieert van vers voedsel tot ambachtelijke goederen, allemaal van lokale leveranciers.

Bezoekersinformatie

  • Toegankelijkheid: Eenvoudig te bereiken te voet, met de fiets, of met de auto.
  • Parkeren: Beschikbare parkeerplaatsen in de buurt van de Dorpstraat.
  • Betaalopties: Contant betalen is mogelijk bij de meeste kramen, en sommigen bieden ook pinbetalingen.

De Markt als Kern van de Gemeenschap

De weekmarkt in Gemonde is niet alleen een commerciële plek; het is ook een belangrijk sociaal trefpunt in het dorp. Het is de plek waar inwoners elkaar ontmoeten, hun ervaringen delen en samen genieten van de lokale producten.

Ervaar de Unieke Sfeer van Gemonde

Breng een bezoek aan de weekmarkt in Gemonde en dompel jezelf onder in de authentieke dorpscultuur. Geniet van de persoonlijke benadering van de verkopers, ontdek de kwaliteit van de lokale producten en voel de gezellige sfeer die deze markt te bieden heeft. Maak van je dinsdagmiddag een speciale ervaring in het hart van Gemonde!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Gemonde

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.