Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Erp
» Weekmarkt in Erp
(Noord-Brabant)
 - Te vinden Hertog Janplein

Vrijdagmarkt Erp: Gezelligheid op Hertog Janplein

Erp’s Vrijdagmarkt: Een Ontspannen Namiddag op het Hertog Janplein

Elke vrijdagmiddag wordt het Hertog Janplein in Erp een gezellige ontmoetingsplek dankzij de lokale weekmarkt. Van 14:00 tot 17:00 uur biedt deze markt een ideale gelegenheid om te ontspannen en te genieten van een verscheidenheid aan lokale producten.

Jouw Wekelijkse Marktbezoek in Erp

De weekmarkt in Erp is de perfecte bestemming voor een relaxte vrijdagmiddag. Of je nu op zoek bent naar verse ingrediënten, unieke ambachtelijke producten of gewoon de marktsfeer wilt ervaren, deze markt biedt een vriendelijke en gastvrije omgeving.

Ontdek de Markt in Erp

  • Locatie: Hertog Janplein, Erp.
  • Tijden: Vrijdag van 14:00 tot 17:00 uur.
  • Aanbod: Een diversiteit aan lokale producten, perfect voor een namiddagje winkelen.

Praktische Informatie voor een Bezoek aan de Markt

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk bereikbaar te voet, per fiets of met de auto. Parkeergelegenheid is beschikbaar in de omgeving.
  • Betaalmogelijkheden: Bij de meeste kramen kun je contant betalen, en sommige accepteren ook pin.
  • Tip: Neem de tijd om te genieten van de ontspannen sfeer en de lokale lekkernijen.

De Weekmarkt van Erp: Een Belangrijk Onderdeel van het Dorpsleven

De vrijdagmarkt op het Hertog Janplein in Erp is meer dan alleen een plek voor boodschappen; het is een centrale ontmoetingsplek waar dorpsbewoners samenkomen om te genieten van de lokale sfeer en kwaliteitsproducten.

Ervaar de Dorpssfeer van de Vrijdagmarkt in Erp

Kom naar de weekmarkt in Erp voor een unieke ervaring van gemeenschapsgevoel en lokale charme. Geniet van de vriendelijke atmosfeer, ontmoet lokale verkopers, en ontdek de diversiteit van het aanbod. We zien je graag op vrijdagmiddag op het Hertog Janplein voor een middag vol ontspanning en gezelligheid!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Erp

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.