Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Eindhoven
» Weekmarkt in Eindhoven
(Noord-Brabant)
 - Te vinden Sint Trudoplein, 5616 GZ Eindhoven

Weekmarkt op Sint Trudoplein Eindhoven: Een Donderdagse Traditie

Ontdek de Charme van de Donderdagmarkt op Sint Trudoplein

De Donderdagmarkt op het Sint Trudoplein in Eindhoven is een bruisende ontmoetingsplaats waar locals en bezoekers samenkomen voor verse producten en een warme sfeer, elke week van 13:00 tot 16:30 uur.

Een Rijke Selectie aan Producten en Sfeer

Deze markt biedt niet alleen verse groenten en fruit, maar ook een uitgebreid assortiment van ambachtelijke producten, kleding en huishoudelijke artikelen. Ontdek lokale specialiteiten en unieke vondsten.

Gemak en Toegankelijkheid

  • Locatie: Sint Trudoplein, 5616 GZ Eindhoven
  • Openingstijden: Donderdag van 13:00 tot 16:30 uur
  • Bereikbaarheid: Uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers die met de auto komen.

Een Levendige Gemeenschap Ontmoetingsplaats

Deze markt vormt het hart van de gemeenschap in het gebied, een plaats waar mensen van alle leeftijden samenkomen om te genieten van de lokale cultuur en handel.

Beleef de Sfeer en Gastvrijheid van Eindhoven

Elke bezoek aan de markt biedt een nieuwe ervaring – van de vriendelijke marktkooplui tot de gezellige drukte. Het is de ideale plek om de sfeer van Eindhoven te proeven en nieuwe mensen te ontmoeten.

Win een marktpakket van de weekmarkt in Eindhoven

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.