Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Dussen
» Weekmarkt in Dussen
(Noord-Brabant)
 - Te vinden Dussen, Vrijheidsplein

Beleef de charme van de weekmarkt in Dussen

Ontdek Dussen en zijn markt

Het schilderachtige Dussen, gelegen in een historisch rijke regio, verwelkomt elke donderdagochtend bezoekers op zijn traditionele weekmarkt. Deze markt is niet alleen een handelsplaats, maar ook een kloppend hart van de gemeenschap, waar de lokale cultuur en gastvrijheid voelbaar zijn.

Marktinfo in een oogopslag

  • Locatie: Vrijheidsplein, Dussen
  • Tijd: Elke donderdag, 08.00 – 12.30 uur

Karakter van de Markt in Dussen

De weekmarkt op het Vrijheidsplein in Dussen onderscheidt zich door zijn gemoedelijke sfeer. Met een variëteit aan kramen, van lokale boeren tot ambachtslieden, biedt de markt een unieke ervaring voor elke bezoeker.

Schatten van de Markt

Op de markt in Dussen vind je een breed scala aan producten:

  • Verse groenten en fruit, rechtstreeks van lokale telers
  • Ambachtelijke producten, van kazen tot handwerk

Naar de Markt in Dussen

Dussen is goed bereikbaar met diverse vervoersmiddelen. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van het Vrijheidsplein, en de markt is ook gemakkelijk te bereiken met de fiets of het openbaar vervoer.

Tips voor je Bezoek

  • Plan je bezoek vroeg om de beste producten te scoren en de drukte voor te zijn.
  • Houd rekening met zowel contant geld als pinbetalingen bij de verschillende kramen.

Historische Markttraditie

De markt in Dussen heeft een diepgewortelde historie en speelt een cruciale rol in de gemeenschap. Door de jaren heen is de markt uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van het sociale en economische leven in het dorp.

De Markt in Dussen: Een Ervaring Apart

De weekmarkt in Dussen is meer dan alleen een plek om inkopen te doen; het is een belevenis die de lokale tradities en gemeenschapsgeest viert. We nodigen je van harte uit om deze bijzondere sfeer zelf te komen ervaren en deel uit te maken van deze levendige gemeenschap.

Win een marktpakket van de weekmarkt in Dussen

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.