Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Dordrecht
» Weekmarkt in Dordrecht
(Zuid-Holland)
 - Te vinden Dubbeldam op het Damplein / Centrummarkt op het Statenplein en de Sarisgang

Weekmarkten in Dordrecht: Dubbeldam en Centrummarkt

Weekmarkten in Dordrecht: Verscheidenheid en Gezelligheid

Dordrecht, met zijn levendige weekmarkten, nodigt uit tot het ontdekken van lokale producten en sfeer. Elke week bieden de markten in Dubbeldam en het centrum een gevarieerd aanbod.

Dinsdagmarkt in Dubbeldam – Gezelligheid op het Damplein

  • Tijden: Elke dinsdag van 08.00 tot 12.30 uur.
  • Locatie: Damplein, Dubbeldam.
  • Kenmerken: Een gezellige ochtendmarkt met een divers aanbod aan producten. De markt in Dubbeldam is ideaal voor het halen van verse producten en het genieten van een lokale marktsfeer.

Centrummarkt in Dordrecht – Vrijdag en Zaterdag Shoppen

  • Tijden: Vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur, zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur.
  • Locatie: Statenplein en Sarisgang, centrum Dordrecht.
  • Kenmerken: Een uitgebreide markt met een breed scala aan producten, van verse levensmiddelen tot ambachtelijke goederen. De Centrummarkt is de perfecte bestemming voor een uitgebreide marktervaring in het hart van Dordrecht.

Ontdek de Charme van de Dordtse Markten

De weekmarkten in Dordrecht zijn niet alleen plekken om te winkelen, maar ook ideale locaties om de lokale cultuur te proeven en nieuwe mensen te ontmoeten.

Een Sociale Ontmoetingsplaats voor Iedereen

Beide markten in Dordrecht zijn levendige ontmoetingsplaatsen waar inwoners en bezoekers samenkomen. Geniet van de unieke atmosfeer en ontdek wat de Dordtse markten te bieden hebben.

Kom en ervaar de unieke sfeer en de diversiteit van de Dordtse markten. Of je nu op zoek bent naar verse ingrediënten, unieke ambachten, of gewoon wilt genieten van de marktgezelligheid, in Dordrecht vind je het allemaal. Beleef het zelf op de weekmarkten in Dordrecht!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Dordrecht

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.