Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Dongen
» Weekmarkt in Dongen
(Noord-Brabant)
 - Te vinden Dongen centrum

Weekmarkten in Dongen: Maandag en Donderdag Winkelplezier

Weekmarkten in Dongen: Een Dubbele Dosis Gezelligheid

Dongen nodigt je uit om de sfeer en diversiteit van de weekmarkten te ervaren. Met twee verschillende marktdagen biedt Dongen voor ieder wat wils.

Maandagmarkt in het Centrum van Dongen

  • Tijden: Elke maandag van 13.00 tot 16.00 uur.
  • Locatie: Centrum van Dongen.
  • Kenmerken: Een gezellige middagmarkt met een gevarieerd aanbod aan producten. De maandagmarkt in Dongen is de perfecte plek om je week te beginnen met verse producten en leuke vondsten.

Donderdagmarkt op het Europaplein

  • Tijden: Elke donderdag van 08.30 tot 12.30 uur.
  • Locatie: Europaplein, Dongen.
  • Kenmerken: Een kleinere, intieme markt, ideaal voor een ochtendje uit. De donderdagmarkt biedt een unieke kans om lokale producten te ontdekken en te genieten van de knusse marktsfeer.

Ontdek de Lokale Sfeer en Producten in Dongen

De weekmarkten in Dongen zijn de perfecte bestemmingen om de lokale cultuur en gemeenschapsgevoel te ervaren. Of je nu op zoek bent naar dagelijkse benodigdheden of iets speciaals, de markten in Dongen hebben het allemaal.

Een Ontmoetingsplek voor Iedereen

Beide markten bieden niet alleen diverse producten, maar zijn ook sociale ontmoetingsplaatsen voor de inwoners van Dongen en omstreken. Ze vormen het hart van de gemeenschap waar mensen samenkomen.

Win een marktpakket van de weekmarkt in Dongen

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.