Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Doetinchem
» Weekmarkt in Doetinchem
(Gelderland)
 - Te vinden Diverse locaties

Weekmarkten in Doetinchem: Dinsdag en Zaterdag Marktdagen

Ontdek de Weekmarkten in Doetinchem

Doetinchem, bekend om zijn levendige markten, nodigt je uit om de unieke sfeer van de weekmarkten op dinsdag en zaterdag te ervaren. Deze markten trekken bezoekers uit de hele regio en zelfs uit Duitsland, dankzij hun diversiteit en kwaliteit.

Dinsdagmarkt aan de Raadhuisstraat: Een Rijke Traditie

  • Tijden: Elke dinsdag van 9.00 tot 13.00 uur.
  • Locatie: Plein voor het stadhuis, Raadhuisstraat.
  • Kenmerken: Oorspronkelijk een textielmarkt, nu uitgebreid met levensmiddelen, ecologische en huishoudelijke producten. De dinsdagmarkt in Doetinchem is een echte trekpleister met zijn rijke assortiment en traditionele flair.

Zaterdagmarkt in de Tjalmastraat: Gezellig en Compact

  • Tijden: Elke zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.
  • Locatie: Tjalmastraat, aan de zijkant van het stadhuis.
  • Kenmerken: Een kleinere, maar gezellige markt met een gevarieerd aanbod. De zaterdagmarkt biedt een intieme sfeer waar je op je gemak kunt winkelen en lokale producten kunt ontdekken.

Beleef de Lokale Sfeer en Producten

Beide markten in Doetinchem staan bekend om hun gezellige sfeer en diversiteit aan producten. Van traditionele textielwaren tot moderne ecologische producten, er is voor elk wat wils.

Een Ontmoetingsplaats voor Iedereen

De weekmarkten in Doetinchem zijn niet alleen winkelbestemmingen maar ook sociale ontmoetingsplaatsen. Ze bieden een unieke kans om de lokale cultuur te ervaren en deel uit te maken van de gemeenschap.

Win een marktpakket van de weekmarkt in Doetinchem

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.