Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Dieren
» Weekmarkt in Dieren
(Gelderland)
 - Te vinden Ericaplein in Dieren

Woensdagmarkt Dieren: Gezellig Winkelen op het Ericaplein

Dieren’s Woensdagmarkt: Een Ochtend Vol Verse Ontdekkingen

Elke woensdagochtend wordt het Ericaplein in Dieren een levendige marktplaats. Van 08:30 tot 12:30 uur biedt deze markt een ideale gelegenheid om in een gezellige omgeving een diversiteit aan lokale producten te verkennen.

Jouw Wekelijkse Marktbezoek in Dieren

De weekmarkt in Dieren op woensdag is de perfecte bestemming voor een ontspannen ochtend. Of je nu op zoek bent naar verse ingrediënten, handgemaakte producten, of gewoon de lokale marktsfeer wilt ervaren, deze markt biedt een vriendelijke en gastvrije omgeving voor iedereen.

Ontdek de Markt in Dieren

  • Locatie: Ericaplein, Dieren.
  • Tijden: Woensdag van 08:30 tot 12:30 uur.
  • Aanbod: Een breed scala aan producten, variërend van etenswaren tot ambachtelijke goederen.

Praktische Informatie voor een Bezoek aan de Markt

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk bereikbaar te voet, per fiets of met de auto. Er is parkeergelegenheid in de buurt.
  • Betaalmogelijkheden: Bij de meeste kramen kun je contant betalen, en sommige accepteren ook pin.
  • Tip: Neem de tijd om de diverse kramen te verkennen en geniet van de kwaliteit en versheid van de lokale producten.

De Weekmarkt van Dieren: Een Centrum van Gemeenschapsleven

De woensdagmarkt op het Ericaplein in Dieren is meer dan alleen een plek voor je boodschappen; het is een levendige ontmoetingsplek waar inwoners en bezoekers samenkomen om te genieten van de lokale cultuur en kwaliteitsproducten.

Ervaar de Gezelligheid van de Woensdagmarkt in Dieren

Kom naar de weekmarkt in Dieren voor een unieke ervaring van gemeenschapsgevoel en lokale charme. Geniet van de vriendelijke sfeer, ontmoet lokale verkopers, en ontdek de diversiteit van het aanbod. We zien je graag op woensdagochtend op het Ericaplein voor een ochtend vol gezelligheid en verse producten!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Dieren

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.