Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Den Haag
» Weekmarkt in Den Haag
(Zuid-Holland)
 - Te vinden aan de Herman Costerstraat

De Haagse Markt: Een markt in het bruisend hart in Den Haag

Ontdek een van Europa’s Grootste Markten

De Haagse Markt, gelegen aan de Herman Costerstraat in Den Haag, is een van de grootste onoverdekte markten van Europa. Elke maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur komt deze markt tot leven met meer dan 500 vaste kramen.

  • Openingstijden: Maandag, Woensdag, Vrijdag, Zaterdag, 9.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: Herman Costerstraat, Den Haag
  • Aanbod: Een enorm assortiment, van verse voedingsmiddelen tot kleding en elektronica

Een Divers Aanbod voor Iedereen

Op de Haagse Markt vind je een indrukwekkende variëteit aan producten. Verse groenten, fruit, vis en vlees voor je dagelijkse boodschappen, maar ook kleding, schoenen, drogisterijartikelen, huishoudelijke producten, elektronica, meubels, computerspullen en kinderwagens. Deze markt biedt alles onder één hemel.

Toegankelijkheid van de Markt

De Haagse Markt is gemakkelijk te bereiken via de Herman Costerstraat. Daarnaast zijn er twee hoofdingangen op de Hoefkade en het Hobbemaplein, wat de markt toegankelijk maakt vanuit verschillende richtingen.

Beleef de Dynamiek van de Haagse Markt

De markt staat bekend om zijn levendige sfeer en de diversiteit aan culturen en producten. Het is de perfecte plek om de multiculturele kant van Den Haag te ervaren. Of je nu op zoek bent naar iets specifieks of gewoon wilt genieten van de levendige marktsfeer, de Haagse Markt is de place to be.

Combineer je Bezoek

Naast de marktbeleving biedt de omgeving van de Haagse Markt tal van mogelijkheden om je dag compleet te maken. Verken de omliggende wijken, geniet van culinaire specialiteiten in de lokale horecagelegenheden of ontdek unieke winkels in de buurt.

Tip: Laat je verrassen door de unieke combinatie van de Haagse Markt en de sfeer van de stad. Een bezoek aan deze markt is niet alleen een winkelervaring, maar ook een ontdekkingstocht door het hart van Den Haag.

Deel weekmarkt: