Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Den Haag
» Weekmarkt in Den Haag
(Zuid-Holland)
 - Te vinden op het Lange Voorhout tegenover de voormalige Amerikaanse ambassade.

Boerenmarkt in Den Haag: Biologisch en Lokaal op het Lange Voorhout

De Charme van de Boerenmarkt op het Lange Voorhout

Elke woensdag van 10.00 tot 17.00 uur vindt op het sfeervolle Lange Voorhout in Den Haag de Boerenmarkt plaats. Deze markt, gelegen tegenover de voormalige Amerikaanse ambassade, biedt een selectie van ongeveer 25 marktondernemers die zich toeleggen op biologische, ecologische en lokale producten.

  • Openingstijden: Woensdag, 10.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: Lange Voorhout, tegenover de voormalige Amerikaanse ambassade, Den Haag
  • Aanbod: Vooral biologische en lokale producten, van verse groenten en fruit tot ambachtelijke delicatessen

Ontdek Biologische en Lokale Producten

De Boerenmarkt in Den Haag is de perfecte plek om biologische en ecologische producten rechtstreeks van de producenten te kopen. Het aanbod varieert van vers geoogste groenten en fruit tot ambachtelijke kaassoorten, brood, honing en meer. Deze markt staat bekend om zijn hoge kwaliteit en duurzame producten.

Een Unieke Marktbeleving in de Binnenstad

Gelegen in het hart van de binnenstad, combineert de Boerenmarkt het gemak van stadsleven met de charme van landelijke producten. Het is een ideale plek voor bewuste consumenten die waarde hechten aan kwaliteit en duurzaamheid.

Bezoek de Boerenmarkt

Of je nu op zoek bent naar ingrediënten voor een gezonde maaltijd, unieke lokale producten wilt proeven, of gewoon wilt genieten van de sfeer van een biologische markt, de Boerenmarkt op het Lange Voorhout is de plek waar je moet zijn.

Tip: Combineer je bezoek aan de Boerenmarkt met een wandeling langs de historische lanen van het Lange Voorhout. Geniet van de groene omgeving, de architectuur en de unieke sfeer van dit deel van Den Haag. Een bezoek aan de Boerenmarkt is meer dan alleen boodschappen doen; het is een ervaring op zich.

Win een marktpakket van de weekmarkt in Den Haag

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.