Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Delft
» Weekmarkt in Delft
(Zuid-Holland)
 - Te vinden op het parkeerterrein aan de Papsouwselaan

Dinsdagmarkt in Delft: Gezelligheid op de Papsouwselaan

Dinsdagmarkt in Delft: Een Ontmoetingsplek op de Papsouwselaan

Kleinschalige Markt met Lokaal Aanbod

Elke dinsdag transformeert het parkeerterrein aan de Papsouwselaan in Delft in een sfeervolle weekmarkt. Met ongeveer tien kramen biedt deze markt een gezellige en intieme winkelervaring. Van 9.00 tot 16.00 uur kun je hier terecht voor een verscheidenheid aan producten, waaronder lokale specialiteiten.

  • Openingstijden: Dinsdag, 9.00 tot 16.00 uur
  • Locatie: Parkeerterrein aan de Papsouwselaan, Delft
  • Aanbod: Een selectie van kramen met vooral lokale producten

Beleef de Markt in Delft

De weekmarkt in Delft staat bekend om zijn gemoedelijke sfeer en kwalitatieve producten. Het is de perfecte plaats om verse levensmiddelen te kopen, rechtstreeks van de producent. Of je nu op zoek bent naar vers fruit en groenten, ambachtelijke lekkernijen of unieke cadeaus, de markt op de Papsouwselaan heeft het allemaal.

Een Markt met Karakter

De markt op de Papsouwselaan is niet alleen een plek om te winkelen, maar ook een ontmoetingsplek voor de buurt. De kleinschalige opzet zorgt voor persoonlijk contact met de standhouders en een gezellige interactie met andere bezoekers.

Combineer je Bezoek

Maak van je bezoek aan de markt een dagje uit in Delft. Ontdek naast de markt de historische binnenstad, geniet van een kopje koffie in een van de vele cafés, of maak een wandeling langs de pittoreske grachten.

Tip: Verken de veelzijdigheid van Delft en laat je verrassen door de unieke combinatie van historie, cultuur en marktleven. De weekmarkt op de Papsouwselaan is de ideale start voor een ontspannen dag in deze prachtige stad.

Win een marktpakket van de weekmarkt in Delft

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.