Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Delft
» Weekmarkt in Delft
(Zuid-Holland)
 - Te vinden op de Markt en Brabantse Turfmarkt

Donderdagmarkt in Delft: Levendigheid op de Markt en Brabantse Turfmarkt

Donderdagmarkt in Delft: Een Dubbele Marktbeleving

Markt op de Markt

Elke donderdag van 9.00 tot 17.00 uur is het historische hart van Delft, de Markt, gevuld met de bruisende weekmarkt. Hier vind je een breed scala aan kramen met uiteenlopende producten. Van verse levensmiddelen tot kleding en huishoudelijke artikelen, de markt op de Markt is de perfecte plek voor een veelzijdige winkelervaring.

  • Openingstijden: Donderdag, 9.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: Markt, Delft
  • Aanbod: Een uitgebreide selectie van diverse producten

Bloemen- en Plantenmarkt op de Brabantse Turfmarkt

Naast de algemene weekmarkt op de Markt, biedt de Brabantse Turfmarkt een gespecialiseerde bloemen- en plantenmarkt. Deze markt is een waar paradijs voor liefhebbers van bloemen en tuinieren, met een overvloed aan kleur en geur.

  • Openingstijden: Donderdag, 9.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: Brabantse Turfmarkt, Delft
  • Aanbod: Bloemen, planten en aanverwante tuinartikelen

Beleef de Markten in Delft

De markten in Delft op donderdag bieden voor elk wat wils. Terwijl je op de Markt alles kunt vinden voor je dagelijkse behoeften, kun je op de Brabantse Turfmarkt genieten van een prachtige selectie bloemen en planten. Het is de ideale combinatie voor een uitgebreide marktervaring.

Combineer je Marktbezoek

Neem na je bezoek aan de markten de tijd om de historische stad Delft te verkennen. Met zijn pittoreske straatjes, gezellige cafés en boeiende cultuur, biedt Delft een perfecte aanvulling op je marktdag.

Tip: Laat je inspireren door de levendigheid en diversiteit van de Delftse markten en sluit je dag af met een ontspannen wandeling door de stad. De markten in Delft zijn niet alleen een plek voor handel, maar ook een bron van inspiratie en gemeenschapszin.

Win een marktpakket van de weekmarkt in Delft

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.