Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Delft
» Weekmarkt in Delft
(Zuid-Holland)
 - Te vinden op de Brabantse Turfmarkt en Burgwal

Zaterdagmarkt in Delft: Ontdek de Brabantse Turfmarkt en Burgwal

Zaterdagmarkt in Delft: Een Knusse Marktbeleving

De Markt op de Brabantse Turfmarkt en Burgwal

Op zaterdag verandert de Brabantse Turfmarkt en Burgwal in Delft in een gezellige weekmarkt. Hoewel deze markt wat kleiner is dan de gebruikelijke Delftse Warenmarkt, is het aanbod nog steeds divers en van hoge kwaliteit. Van 9.00 tot 17.00 uur kun je hier terecht voor een uitgebreide selectie aan producten, perfect voor je weekendinkopen.

  • Openingstijden: Zaterdag, 9.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: Brabantse Turfmarkt en Burgwal, Delft
  • Aanbod: Een gevarieerde selectie van kwaliteitsproducten

Geniet van de Zaterdagmarkt in Delft

De zaterdagmarkt in Delft is de ideale plek om je weekend te beginnen. Of je nu op zoek bent naar verse ingrediënten voor een speciaal diner, unieke ambachtelijke producten, of gewoon wilt genieten van de marktsfeer, deze markt heeft voor ieder wat wils.

Een Markt Vol Ontdekkingen

Elke zaterdag kun je op de Brabantse Turfmarkt en Burgwal bijzondere vondsten doen en lokale ondernemers ontmoeten. Deze markt biedt een unieke kans om de lokale cultuur en producten van Delft te ervaren.

Combineer je Marktbezoek

Maak van je bezoek aan de zaterdagmarkt een dagje uit in Delft. Ontdek naast de markt de prachtige binnenstad, bezoek historische bezienswaardigheden en geniet van de levendige sfeer die Delft te bieden heeft.

Tip: Vergeet niet te genieten van een kopje koffie of thee op een van de vele terrasjes in de omgeving. De zaterdagmarkt in Delft is niet alleen een plek voor handel, maar ook een gezellig uitje in een van de mooiste steden van Nederland.

Win een marktpakket van de weekmarkt in Delft

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.