Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Delft
» Weekmarkt in Delft
(Zuid-Holland)
 - Te vinden Diverse locaties in Delft

Ontdek de Markten van Delft: Dinsdag, Donderdag en Zaterdag

Ontdek de veelzijdige en gezellige markten van Delft! Of je nu op zoek bent naar verse producten, ambachtelijke waren, of gewoon wilt genieten van de levendige sfeer, in Delft vind je het allemaal. Hieronder vind je een overzicht van de drie belangrijkste marktdagen in deze historische stad.


Zaterdagmarkt op de Brabantse Turfmarkt en Burgwal

Openingstijden: Zaterdag, 9.00 tot 17.00 uur
Elke zaterdag verandert de Brabantse Turfmarkt en Burgwal in een sfeervolle markt. Hoewel kleiner dan de donderdagmarkt, biedt deze zaterdagmarkt een uitstekende selectie van kwaliteitsproducten. Ideaal voor je weekendinkopen en om de lokale cultuur van Delft te ervaren.


Donderdagmarkt op de Markt

Openingstijden: Donderdag, 9.00 tot 17.00 uur
De donderdagmarkt op de Markt in Delft is een levendige en uitgebreide markt met een rijke variatie aan kramen. Van verse voedingsmiddelen tot kleding en huishoudelijke artikelen, deze markt heeft alles wat je nodig hebt.


Dinsdagmarkt op de Papsouwselaan

Openingstijden: Dinsdag, 9.00 tot 16.00 uur
De dinsdagmarkt op de Papsouwselaan biedt een intieme marktervaring met ongeveer tien kramen. Deze kleinschalige markt is perfect voor gerichte aankopen en biedt een persoonlijke sfeer.


Bezoek de Markten in Delft

Elke markt in Delft heeft zijn eigen unieke sfeer en aanbod. Of je nu op zoek bent naar iets speciaals of gewoon wilt genieten van de marktsfeer, de markten in Delft verwelkomen je graag. Combineer je bezoek met een ontdekkingstocht door de historische binnenstad en maak je ervaring in Delft compleet!

Tip: Vergeet niet de lokale horecagelegenheden te bezoeken voor een heerlijke kop koffie of een smakelijke lunch. Elk bezoek aan de markten in Delft belooft een unieke en gezellige ervaring.

Win een marktpakket van de weekmarkt in Delft

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.