Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Culemborg
» Weekmarkt in Culemborg
(Gelderland)
 - Te vinden Markt & Varkensmarkt, Culemborg

Markten in Culemborg: Dinsdag en Zaterdag Plezier

Markt in Culemborg: Een Stad Met Een Rijke Marktcultuur

In de historische stad Culemborg, bekend om zijn culturele rijkdom en sterke gemeenschapsgevoel, is de wekelijkse dinsdagmarkt op de Markt een bruisend centrum van activiteit. Deze markt is een weerspiegeling van de levendigheid van de stad en biedt zowel aan lokale bewoners als bezoekers een unieke kans om deel uit te maken van een rijke markttraditie.

Markten in Culemborg: Gezelligheid op Dinsdag en Zaterdag

Weekmarkt op de Markt in Culemborg

Elke dinsdagochtend komt de Markt in Culemborg tot leven met de wekelijkse markt. Hier kun je van 8.30 tot 13.00 uur terecht voor een breed scala aan producten, van verse groenten en fruit tot kleding en huishoudelijke artikelen.

  • Openingstijden: Dinsdag, 8.30-13.00 uur
  • Locatie: Markt, Culemborg
  • Aanbod: Diverse producten, ideaal voor je wekelijkse boodschappen

Streekmarkt op de Varkensmarkt in Culemborg

Op zaterdag transformeert de Varkensmarkt in een gezellige streekmarkt. Van 9.00 tot 17.00 uur vind je hier kramen met lokale en ambachtelijke producten, perfect voor wie op zoek is naar bijzondere lekkernijen en unieke vondsten.

  • Openingstijden: Zaterdag, 9.00-17.00 uur
  • Locatie: Varkensmarkt, Culemborg
  • Aanbod: Lokale en ambachtelijke producten, van etenswaren tot handgemaakte items

Ontdek de Markten in Culemborg

De markten in Culemborg, slechts 210 meter van elkaar, bieden voor elk wat wils. Of je nu komt voor de dagelijkse boodschappen op dinsdag of de unieke lokale producten op zaterdag, de markten in Culemborg staan garant voor kwaliteit en gezelligheid.

Bezoek de Markt en Varkensmarkt

Combineer je bezoek aan de markt met een wandeling door het sfeervolle Culemborg. Geniet van de historische omgeving, ontdek lokale winkels en rust uit op een van de vele terrassen.

Tip: Maak van je marktbezoek een dagje uit in Culemborg en ervaar de unieke combinatie van stadse gezelligheid en de charme van lokale markten.

Win een marktpakket van de weekmarkt in Culemborg

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.