Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Bunde
» Weekmarkt in Bunde
(Limburg)
 - Te vinden op het Sint Agnesplein in Bunde

Vrijdagmarkt Bunde: Gezellige Minimarkt op het Sint Agnesplein

Bunde’s Vrijdagmarkt: Een Kleine Markt met Grote Gezelligheid

Elke vrijdagochtend brengt het Sint Agnesplein in Bunde een charmante minimarkt tot leven. Van 09:00 tot 16:00 uur biedt deze markt een intieme setting voor het ontdekken van lokale producten, perfect voor een ontspannen winkelervaring.

Jouw Wekelijkse Marktbezoek in Bunde

De weekmarkt in Bunde is ideaal voor iedereen die houdt van een kleinschalige en persoonlijke marktbeleving. Of je nu op zoek bent naar verse producten, een bijzonder item of gewoon wilt genieten van de lokale sfeer, deze minimarkt biedt een unieke en vriendelijke ervaring.

Ontdek de Minimarkt in Bunde

  • Locatie: Sint Agnesplein, Bunde.
  • Tijden: Vrijdag van 09:00 tot 16:00 uur.
  • Aanbod: Een selectie van producten in een knusse marktsetting.

Praktische Informatie voor een Bezoek aan de Markt

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk bereikbaar te voet, per fiets of met de auto. Er is parkeergelegenheid in de buurt.
  • Betaalmogelijkheden: Contant en pin worden vaak geaccepteerd.
  • Tip: Neem de tijd om de verschillende kramen te verkennen en geniet van de vriendelijke sfeer van de markt.

De Weekmarkt van Bunde: Een Belangrijk Onderdeel van de Gemeenschap

De vrijdagmarkt op het Sint Agnesplein in Bunde is meer dan alleen een plek voor je boodschappen; het is een gezellige ontmoetingsplek waar inwoners en bezoekers samenkomen om te genieten van de lokale cultuur en kwaliteitsproducten.

Ervaar de Dorpssfeer van de Vrijdagmarkt in Bunde

Kom naar de weekmarkt in Bunde voor een unieke ervaring van gemeenschapsgevoel en lokale charme. Geniet van de gemoedelijke sfeer, ontmoet lokale verkopers, en ontdek de diversiteit van het aanbod op deze gezellige dorpsmarkt. We zien je graag op vrijdagochtend op het Sint Agnesplein voor een dag vol ontdekkingen en gezelligheid!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Bunde

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.