Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Brielle
» Weekmarkt in Brielle
(Zuid-Holland)
 - Te vinden Turfkade

Weekmarkt in Brielle: Maandagse Gezelligheid aan de Turfkade

Maandagmarkt op de Turfkade in Brielle: Een Dag Vol Levendigheid

Al meer dan 50 jaar is de maandagmarkt op de Turfkade een begrip in Brielle. Deze kleinschalige, maar levendige weekmarkt biedt elke maandag van 9.00 tot 16.00 uur een gezellige sfeer en een divers aanbod van producten, van dagelijkse boodschappen tot unieke vondsten.

Ontdek de Markt in Brielle

  • Locatie: Turfkade, Brielle.
  • Openingstijden: Maandag van 9.00 tot 16.00 uur.
  • Bijzonderheden: Een gevarieerd aanbod met verse groenten en fruit, vis, bloemen, kaas, kruiden, noten, stoffen, kleding, dierenbenodigdheden, en een toko.

Bezoekersinformatie

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets of openbaar vervoer.
  • Parkeren: Parkeergelegenheid beschikbaar in de nabije omgeving van de Turfkade.
  • Betaalmogelijkheden: Bij de meeste kramen kun je contant betalen, en sommige bieden ook pinmogelijkheden.

De Markt als Sociaal Hart van Brielle

De weekmarkt op de Turfkade is meer dan alleen een plek voor handel; het is een ontmoetingsplaats waar mensen samenkomen om te winkelen, te praten, en nieuwtjes uit te wisselen. Het is een integraal onderdeel van de lokale gemeenschap en cultuur in Brielle.

Beleef de Gezelligheid van Brielle

Naast de markt biedt de binnenstad van Brielle volop mogelijkheden voor verdere winkelervaringen en een goede lunch. De weekmarkt in Brielle is de perfecte gelegenheid om de lokale cultuur te ervaren, interessante producten te vinden, en te genieten van de unieke sfeer van de stad. Bezoek de markt op maandag en ervaar zelf de gezelligheid en het gemeenschapsgevoel van Brielle!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Brielle

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.