Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Breda
» Weekmarkt in Breda
(Noord-Brabant)
 - Te vinden Vijverstraat, Breda

Levensmiddelenmarkt Breda: Zaterdagochtend Verse Producten op de Vijverstraat

Breda’s Weekend Highlight: Verse Levensmiddelenmarkt op Zaterdag

In het schilderachtige Breda, waar historie en hedendaags leven samenkomen, biedt de levensmiddelenmarkt op de Vijverstraat elke zaterdagochtend van 9.00 tot 13.00 uur een unieke winkelervaring. Deze markt, geliefd bij zowel de lokale gemeenschap als bezoekers, biedt een overvloed aan verse, kwalitatieve levensmiddelen in een sfeervolle omgeving.

Uw Zaterdagochtend Bestemming: Verse Markt op de Vijverstraat

Gelegen op de Vijverstraat in Breda, verwelkomt de levensmiddelenmarkt u elke zaterdagochtend. Hier kunt u genieten van een verscheidenheid aan verse producten en de ontspannen weekend sfeer van de stad.

Marktdag in Breda: Een Levendige en Smakelijke Ervaring

 • Locatie: Vijverstraat, Breda.
 • Openingstijden: Zaterdag, van 9.00 tot 13.00 uur.
 • Bijzonderheden: Een markt gericht op verse levensmiddelen, van groenten en fruit tot zuivel en bakproducten, allemaal aangeboden door lokale producenten.

Wat Te Kopen op de Levensmiddelenmarkt in Breda

Op de markt in Breda vindt u:

 • Een breed scala aan verse producten, direct van de boerderij, waaronder seizoensgroenten en -fruit, vlees, kaas en eieren.
 • Speciale delicatessen en ambachtelijke producten die de rijke culinaire cultuur van Breda weerspiegelen. De markt is de perfecte plek om lokale ondernemers te ondersteunen en de beste kwaliteitsproducten rechtstreeks van de bron te kopen.

Bereikbaarheid van de Markt in Breda

De levensmiddelenmarkt is voor iedereen toegankelijk:

 • Openbaar vervoer: Uitstekende verbindingen naar de Vijverstraat.
 • Auto: Parkeergelegenheid in de omgeving van de markt.
 • Fiets: Veilige fietsstallingen beschikbaar. Tip: Kom vroeg voor de meest verse producten en vermijd de drukte.

Tips voor uw Bezoek aan de Levensmiddelenmarkt

 • Beste bezoektijden: De ochtenduren zijn ideaal voor de meest verse aankopen en een rustige marktervaring.
 • Betalingsmethoden: Veel kramen accepteren contant geld en pin.
 • Speciale evenementen: Houd lokale aankondigingen in de gaten voor seizoensgebonden evenementen of speciale marktdagen.

Een Smaak van Breda: De Levensmiddelenmarkt

De levensmiddelenmarkt op de Vijverstraat in Breda is meer dan een plaats om boodschappen te doen; het is een wekelijkse viering van de lokale smaken en gemeenschapszin. Het biedt een geweldige kans om de diversiteit en de culinaire rijkdom van de stad te ervaren.

Ervaar de Markt in Breda

Een bezoek aan de levensmiddelenmarkt in Breda is een kans om deel uit te maken van de lokale gemeenschap. Met zijn diverse aanbod van verse producten en gezellige sfeer, biedt de markt een unieke kans om de lokale cultuur te ervaren en te genieten van de beste producten die Breda te bieden heeft. Kom langs en ontdek zelf de levendigheid en versheid van de levensmiddelenmarkt op de Vijverstraat!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Breda

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.