Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Breda
» Weekmarkt in Breda
(Noord-Brabant)
 - Te vinden Grote Markt, Breda

Ontdek de Kunst- en Curiosamarkt van Breda: Een Woensdagse Verzamelplek

Breda: Een Stad van Creativiteit en Ontdekking

In het bruisende hart van Breda, waar cultuur en historie hand in hand gaan, is de wekelijkse kunst- en curiosamarkt op woensdag een bron van verwondering en ontdekking. Deze markt is niet alleen een plek voor handel, maar ook een podium voor creativiteit en unieke vondsten, zowel voor de lokale inwoners als voor bezoekers.

Markttijden: Een Dag Vol Kunst en Verzamelingen

Elke woensdag van 9:30 tot 17:00 uur is de Grote Markt in Breda het toneel van een bijzondere markt. Dit is de perfecte tijd voor kunstliefhebbers en verzamelaars om unieke stukken te ontdekken en te kopen.

Een Markt van Bijzondere Vondsten

De kunst- en curiosamarkt van Breda is gekend om zijn unieke sfeer en diversiteit. Hier vind je alles van antieke kunstwerken tot zeldzame curiosa, elk met een eigen verhaal en karakter.

Een Feest voor de Zintuigen

Deze markt biedt een rijke ervaring voor de zintuigen. De blik van kunstwerken, het gevoel van oude voorwerpen, en de geuren van oude boeken creëren een unieke sfeer die je nergens anders vindt.

Jouw Reis naar de Markt in Breda

De markt is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de auto of de fiets. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving, en een bezoek buiten de spitsuren zorgt voor een ontspannen ervaring.

Tips voor een Geslaagd Marktbezoek

Neem de tijd om de kramen te verkennen en sta open voor het onverwachte. Zorg dat je verschillende betaalmethoden bij je hebt, want niet elke kraam accepteert kaarten.

De Geschiedenis van Kunst en Curiosa in Breda

Deze markt is een belangrijk onderdeel van de culturele identiteit van Breda. Door de jaren heen is de markt een ontmoetingsplek geworden voor kunstenaars, verzamelaars en liefhebbers van unieke voorwerpen.

Breda’s Kunst- en Curiosamarkt: Een Unieke Ervaring

Een bezoek aan de kunst- en curiosamarkt in Breda is meer dan een gewone marktbezoek; het is een avontuur in de wereld van kunst en verzamelobjecten. Een kans om deel uit te maken van de unieke sfeer van de stad en iets bijzonders te ontdekken. Laat deze kans niet liggen om deel te nemen aan deze wekelijkse viering van kunst en curiosa!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Breda

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.