Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Breda
» Weekmarkt in Breda
(Noord-Brabant)
 - Te vinden Winkelcentrum Heksenwiel, Breda

Wijkmarkt Breda Heksenwiel: Woensdagochtend Gezelligheid en Versheid

Breda’s Wekelijkse Wijkmarkt: Een Levendige Woensdagochtend op Heksenwiel

In het dynamische Breda, een stad die een mix van historische charme en moderne levendigheid biedt, is de wijkmarkt bij winkelcentrum Heksenwiel elke woensdagochtend van 9.00 tot 12.30 uur een bruisende ontmoetingsplek. Deze markt, die diep geworteld is in de lokale gemeenschap, biedt zowel inwoners als bezoekers de kans om te genieten van verse, kwalitatieve producten en de gezellige wijkatmosfeer.

Uw Woensdagochtend Bestemming: Wijkmarkt bij Heksenwiel

De wijkmarkt van Breda bij Heksenwiel, gelegen in een gezellig winkelgebied, biedt elke woensdagochtend een uitnodigende plek waar wijkbewoners en bezoekers samenkomen. Het is een ideale gelegenheid om lokale producten te kopen en de dag te starten met een vrolijke en gemeenschapsgerichte sfeer.

Marktdag in Breda: Een Kleurrijke en Gastvrije Ervaring

 • Locatie: Winkelcentrum Heksenwiel, Breda.
 • Openingstijden: Woensdag, van 9.00 tot 12.30 uur.
 • Bijzonderheden: Een toegankelijke markt die een diversiteit aan producten biedt, waaronder verse levensmiddelen, bloemen en lokale ambachten.

Wat Te Kopen op de Wijkmarkt in Breda

Op de wijkmarkt in Breda Heksenwiel vindt u:

 • Een breed scala aan verse producten zoals groenten, fruit, vlees en kaas, rechtstreeks van lokale boeren en producenten.
 • Een assortiment van bloemen, planten en ambachtelijke producten, die het lokale karakter en de creativiteit van Breda weerspiegelen. De markt is een uitstekende gelegenheid om lokale ondernemers te ondersteunen en kwaliteitsproducten direct van de bron te kopen.

Bereikbaarheid van de Markt in Breda

De wijkmarkt is gemakkelijk bereikbaar voor alle bezoekers:

 • Openbaar vervoer: Goede verbindingen naar winkelcentrum Heksenwiel.
 • Auto: Ruime parkeermogelijkheden bij het winkelcentrum.
 • Fiets: Veilige fietsstallingen beschikbaar. Tip: Kom vroeg om te genieten van de meest verse producten en een rustige winkelervaring.

Tips voor uw Bezoek aan de Wijkmarkt

 • Beste bezoektijden: De vroege ochtenduren zijn ideaal om de drukte voor te zijn.
 • Betalingsmethoden: De meeste kramen accepteren contant geld en sommigen ook pin.
 • Speciale evenementen: Blijf op de hoogte van themadagen of seizoensgebonden activiteiten voor een extra bijzondere marktervaring.

Een Levendig Deel van Breda: De Wijkmarkt Heksenwiel

De wijkmarkt in Breda Heksenwiel is een belangrijk onderdeel van het sociale en culturele weefsel van de wijk. Het versterkt de gemeenschapszin en biedt een wekelijkse gelegenheid om de diversiteit en vitaliteit van de wijk te ervaren.

Ervaar de Wijkmarkt in Breda

Een bezoek aan de wijkmarkt in Breda Heksenwiel is meer dan boodschappen doen; het is een kans om deel uit te maken van de levendige wijkcommunity. Met zijn vriendelijke sfeer en diversiteit aan producten, biedt de markt een fantastische ervaring!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Breda

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.