Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Breda
» Weekmarkt in Breda
(Noord-Brabant)
 - Te vinden Veemarktplein, Breda

Biologische Boerenmarkt Breda: Dinsdagochtend Frisheid op het Veemarktplein

Breda’s Wekelijkse Groene Ontmoeting: Biologische Boerenmarkt

In het levendige Breda, bekend om zijn rijke cultuur en innovatie, biedt de biologische boerenmarkt op het Veemarktplein elke dinsdagochtend van 9.00 tot 13.00 uur een unieke ervaring. Deze markt, gericht op duurzaamheid en kwaliteit, trekt zowel de bewuste lokale bevolking als bezoekers aan, en is een toonbeeld van moderne, ecologische handel.

Uw Dinsdagochtend Bestemming in Breda: Duurzaamheid en Versheid

De biologische boerenmarkt van Breda, gelegen op het sfeervolle Veemarktplein, is elke dinsdagochtend de plek waar duurzaamheid en versheid samenkomen. Het is de perfecte locatie om verantwoorde keuzes te maken en te genieten van hoogwaardige, biologische producten.

Marktdag in Breda: Een Biologische en Gezonde Ervaring

 • Locatie: Veemarktplein, Breda.
 • Openingstijden: Dinsdag, van 9.00 tot 13.00 uur.
 • Bijzonderheden: Een gespecialiseerde markt met een focus op biologische en duurzame producten, van lokale en regionale boeren en producenten.

Wat Te Kopen op de Biologische Markt in Breda

Op de biologische markt in Breda vindt u:

 • Een breed scala aan biologische producten zoals groenten, fruit, vlees, zuivel en bakwaren, allemaal duurzaam geproduceerd.
 • Unieke biologische en ambachtelijke producten die niet alleen de smaak, maar ook de duurzaamheid van Breda weerspiegelen. De markt biedt een fantastische gelegenheid om gezonde, milieuvriendelijke producten rechtstreeks van de bron te kopen.

Bereikbaarheid van de Markt in Breda

De biologische markt is toegankelijk voor iedereen:

 • Openbaar vervoer: Uitstekende verbindingen naar het Veemarktplein.
 • Auto: Parkeermogelijkheden in de buurt van het plein.
 • Fiets: Veilige fietsstallingen beschikbaar. Tip: Kom vroeg om de beste selectie van verse biologische producten te krijgen.

Tips voor uw Bezoek aan de Biologische Markt

 • Beste bezoektijden: De ochtenduren zijn ideaal voor verse aankopen en een rustige sfeer.
 • Betalingsmethoden: Veel kramen accepteren contant geld en pin.
 • Speciale evenementen: Let op aankondigingen voor speciale themadagen of seizoensgebonden activiteiten.

Een Duurzame Beweging: De Markt van Breda

De biologische boerenmarkt in Breda is een belangrijk onderdeel van de stedelijke ecologische beweging en draagt bij aan het duurzame imago van de stad. Het bevordert milieubewustzijn en steunt lokale producenten.

Ervaar de Biologische Markt in Breda

Een bezoek aan de biologische boerenmarkt in Breda is meer dan boodschappen doen; het is een kans om deel uit te maken van een beweging die duurzaamheid en gezondheid voorop stelt. Met zijn vriendelijke sfeer en diversiteit aan biologische producten, biedt de markt een unieke kans om de duurzame cultuur van Breda te ervaren. Kom langs en ervaar zelf de frisheid en kwaliteit van de biologische markt op het Veemarktplein!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Breda

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.