Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Bladel
» Weekmarkt in Bladel
(Noord-Brabant)
 - Te vinden op de markt

Weekmarkt Bladel: Woensdagmiddag Traditie in het Dorpshart

Bladel’s Wekelijkse Markt: Een Middag vol Levendigheid

In het hart van Bladel, een gemeenschap die bekend staat om zijn gastvrijheid en lokale trots, vormt de weekmarkt elke woensdagmiddag een centraal punt van samenkomst. Deze markt is niet alleen een handelsplek, maar ook een bruisend hart van de gemeenschap, waar inwoners en bezoekers de lokale sfeer en gezelligheid kunnen ervaren.

Uw Wekelijkse Bestemming: Markt in Bladel

De weekmarkt van Bladel, gelegen in het dorpscentrum, verwelkomt iedereen elke woensdag van 11.00 tot 16.00 uur. Het is de perfecte gelegenheid om lokale producten te verkennen, te genieten van de sfeer en deel te nemen aan het dorpsleven.

Marktdag in Bladel: Een Ontmoetingsplek voor Jong en Oud

 • Locatie: Centrum van Bladel.
 • Openingstijden: Woensdag, van 11.00 tot 16.00 uur.
 • Bijzonderheden: Een levendige markt die een breed scala aan producten biedt, van verse levensmiddelen tot handgemaakte ambachten.

Wat te Kopen op de Weekmarkt in Bladel

Op de weekmarkt in Bladel vindt u:

 • Een assortiment aan verse, lokale producten zoals groenten, fruit, vlees en kaas.
 • Ambachtelijke producten en unieke vondsten die de rijke cultuur van Bladel weerspiegelen. De markt biedt een unieke kans om de lokale smaken te ontdekken en de kleine ondernemers te ondersteunen.

Bereikbaarheid van de Markt in Bladel

De weekmarkt is gemakkelijk te bereiken voor alle bezoekers:

 • Openbaar vervoer: Goede verbindingen naar het centrum van Bladel.
 • Auto: Parkeergelegenheid in de nabije omgeving van de markt.
 • Fiets: Voldoende ruimte om fietsen veilig te stallen. Tip: Kom vroeg voor de meest verse producten en een ontspannen winkelervaring.

Tips voor uw Bezoek aan de Weekmarkt

 • Beste bezoektijden: De middaguren zijn ideaal voor een bezoek zonder de ochtenddrukte.
 • Betalingsmethoden: De meeste kramen accepteren contant geld en sommigen ook pin.
 • Speciale evenementen: Blijf op de hoogte van themadagen of seizoensgebonden activiteiten voor een extra speciale ervaring.

De Markt door de Jaren Heen in Bladel

De weekmarkt in Bladel is een integraal onderdeel van de lokale geschiedenis en cultuur. Het speelt een cruciale rol in het behouden van de gemeenschapszin en draagt bij aan de levendigheid van het dorp.

Ervaar de Markt in Bladel

Een bezoek aan de weekmarkt in Bladel is meer dan boodschappen doen; het is een kans om deel uit te maken van de bruisende gemeenschap. Met zijn levendige sfeer en diversiteit aan producten, biedt de markt een unieke kans om de lokale cultuur te proeven en te genieten van de gastvrijheid van Bladel. Kom langs en ervaar zelf de gezelligheid en charme van de Bladelse markt!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Bladel

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.