Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Beverwijk
» Weekmarkt in Beverwijk
(Noord-Holland)
 - Te vinden in de Breestraat

Ontdek de Weekmarkten in Beverwijk: woensdag en weekend plezier

Beverwijk’s Markten: Een Wereld van Verscheidenheid

Beverwijk biedt een unieke marktervaring met twee verschillende soorten markten. Van de traditionele weekmarkt in het hart van de stad tot de levendige Bazaar, er is voor ieder wat wils.

Traditionele Weekmarkt in Beverwijk: Woensdag op de Breestraat

  • Locatie: Breestraat, Beverwijk.
  • Openingstijden: Woensdag, van 07:00 tot 18:00 uur.
  • Bijzonderheden: Bekroond als de 2e beste markt van Nederland in 2018, staat deze markt bekend om zijn kwaliteitsproducten en gezellige sfeer.

Op de traditionele weekmarkt in Beverwijk vindt u een uitgebreid aanbod van verse producten zoals groenten, fruit, kaas, en bloemen. Deze markt is de perfecte plek om de lokale cultuur te ervaren en te genieten van de vriendelijke gemeenschapssfeer.

De Bazaar in Beverwijk: Een Weekend van Ontdekkingen

  • Locatie: Ringvaartweg 30, Beverwijk.
  • Openingstijden: Vrijdag, Zaterdag en Zondag, van 08:00 tot 18:30 uur.
  • Extra openingstijden: De markt is ook open tijdens verschillende feestdagen.
  • Bijzonderheden: De Bazaar in Beverwijk is een unieke ervaring met een diversiteit aan producten van over de hele wereld.

De Bazaar, ook wel bekend als de grootste overdekte markt van Europa, biedt een ongeëvenaarde winkelervaring. Hier vindt u alles van exotische specerijen en internationale gerechten tot kleding, elektronica en antiek. Het is de perfecte plek voor wie op zoek is naar unieke vondsten en een multiculturele sfeer.

Bereikbaarheid van de Markten in Beverwijk

Beide markten zijn gemakkelijk bereikbaar:

  • Openbaar vervoer: Goede verbindingen naar zowel de Breestraat als de Ringvaartweg.
  • Auto: Parkeergelegenheid beschikbaar in de omgeving van beide markten.
  • Fiets: Fietsstallingen zijn beschikbaar.

Beleef de Markten in Beverwijk

Of u nu op zoek bent naar de gezelligheid van een traditionele weekmarkt of de opwinding van een internationale bazaar, Beverwijk heeft het allemaal. Bezoek deze markten voor een unieke winkelervaring, om de lokale cultuur te proeven en om bijzondere producten te ontdekken. Kom langs en ervaar zelf de diversiteit en levendigheid van Beverwijk’s markten!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Beverwijk

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.