Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Beuningen
» Weekmarkt in Beuningen
(Gelderland)
 - Te vinden Julianaplein in het centrum

De markt van Beuningen: een wekelijks hoogtepunt

Een kijkje op de markt in Beuningen

In het hart van Beuningen ligt het Julianaplein, waar elke dinsdag van 7.30 tot 12.30 uur de weekmarkt plaatsvindt. Deze markt vormt een integraal onderdeel van het lokale leven, waarbij inwoners en bezoekers elkaar ontmoeten in een gezellige en gastvrije sfeer. De markt benadrukt de unieke identiteit van Beuningen en brengt een gevoel van gemeenschap.

Marktdetails: tijden en plaats

Elke dinsdagochtend verandert het Julianaplein in een levendige marktplaats. Met haar centrale ligging en gemakkelijke bereikbaarheid is de markt een populaire bestemming voor zowel de lokale bevolking als bezoekers van buitenaf.

Wat de markt biedt

De weekmarkt in Beuningen telt ongeveer 35 kramen met een breed assortiment van zowel food als non-food producten. Van verse groenten en fruit tot kleding en huishoudelijke artikelen, de markt biedt voor elk wat wils. De diversiteit van producten zorgt voor een rijke winkelervaring.

Zintuiglijke Marktbeleving

De markt in Beuningen is een feest voor de zintuigen. De geuren van versgebakken brood, het kleurrijke aanbod van verse producten, en het geroezemoes van kooplieden en bezoekers creëren een levendige en authentieke marktsfeer.

Bezoekersinformatie: naar de markt

De markt op het Julianaplein is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer, auto of fiets. In de omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden. Voor een optimale ervaring wordt aangeraden om vroeg te komen.

Bezoektips

  • Optimale Tijd: De ochtenduren bieden de beste keuze.
  • Betalingsmogelijkheden: Zowel contant als elektronisch betalen is mogelijk.
  • Speciale Dagen: Blijf op de hoogte van themadagen of seizoensactiviteiten.

Historische achtergrond: de markt door de jaren heen

De markt van Beuningen weerspiegelt de historische ontwikkeling van de stad en haar marktcultuur. Het is een plaats waar traditie en moderniteit samenkomen en waar de markt een centrale rol speelt in het sociale en economische leven.

Kom naar de weekmarkt in Beuningen

De weekmarkt op het Julianaplein in Beuningen is meer dan een plek om inkopen te doen; het is een ervaring die de lokale cultuur weerspiegelt. Combineer een marktbezoek met het verkennen van de winkels in het centrum of geniet van een kopje koffie bij de lokale horeca. Dit alles maakt de markt van Beuningen een must-visit bestemming.

Win een marktpakket van de weekmarkt in Beuningen

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.