Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Berkenwoude
» Weekmarkt in Berkenwoude
(Zuid-Holland)
 - Te vinden Kerkweg, Centrum

Dinsdagmarkt Berkenwoude: Verse Producten in het Centrum

Berkenwoude’s Dinsdagmarkt: Een Schatkamer van Versheid

In het hart van Berkenwoude, langs de Kerkweg, komt elke dinsdagochtend een gezellige markt tot leven. Van 08:00 tot 13:00 uur biedt deze markt een prachtig aanbod van verse groenten en fruit, brood en banket, zuivel- en kruideniersproducten, en een keur aan visproducten.

Jouw Wekelijkse Bestemming voor Kwaliteitsproducten in Berkenwoude

De weekmarkt van Berkenwoude is de perfecte plek om je dag te beginnen met de aankoop van verse, kwalitatieve producten. Het is een uitstekende gelegenheid om lokale producenten te ondersteunen en te genieten van hun ambachtelijke waren.

Ontdek Wat de Markt in Berkenwoude Te Bieden Heeft

  • Locatie: Kerkweg, Centrum Berkenwoude.
  • Tijden: Dinsdag van 08:00 tot 13:00 uur.
  • Aanbod: Een uitgebreid assortiment van verse groenten en fruit, brood en banket, zuivel- en kruidenierswaren, en visproducten.

Praktische Informatie voor een Bezoek aan de Markt

  • Bereikbaarheid: De markt is gemakkelijk bereikbaar te voet, per fiets of met de auto. Parkeermogelijkheden zijn beschikbaar in de omgeving.
  • Betaalmogelijkheden: De meeste kramen accepteren contant geld en soms pin.
  • Tip: Bezoek de markt vroeg om te genieten van de meest verse producten en een rustige winkelervaring.

De Weekmarkt van Berkenwoude: Een Centrum van Lokale Gemeenschap

De dinsdagmarkt in Berkenwoude is meer dan een markt; het is een ontmoetingsplek voor de lokale gemeenschap waar mensen samen genieten van de kwaliteit en versheid van lokale producten.

Ervaar de Charme van de Dinsdagmarkt in Berkenwoude

Ontdek de rijkdom van de weekmarkt in Berkenwoude en maak deel uit van deze bruisende gemeenschap. Geniet van de verse producten, ontmoet de vriendelijke verkopers en proef de lokale sfeer. We zien je graag op dinsdagochtend aan de Kerkweg!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Berkenwoude

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.