Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Barendrecht
» Weekmarkt in Barendrecht
(Zuid-Holland)
 - Te vinden Havenhoofd, 2993 EK Barendrecht

Woensdagmarkt in Carnisselande, Barendrecht: Een Wekelijkse Ontdekking

Barendrecht en de Levendige Woensdagmarkt in Carnisselande

In het hart van Carnisselande in Barendrecht brengt de wekelijkse markt elke woensdag van 8:00 tot 15:30 uur het Havenhoofd tot leven. Deze markt, bekend om zijn vriendelijke sfeer en diverse aanbod, is een centraal punt in de lokale gemeenschap en een aantrekkingspunt voor bezoekers die op zoek zijn naar kwaliteit en gezelligheid.

Marktgegevens: Locatie en Openingstijden

  • Locatie: Havenhoofd, 2993 EK Barendrecht
  • Tijden: Elke woensdag, 8:00 – 15:30 uur

De Sfeer op de Carnisselande Markt

De markt in Carnisselande staat bekend om zijn gezellige en gastvrije uitstraling. Hier kun je genieten van een breed scala aan producten, van verse levensmiddelen tot kleding en huishoudelijke artikelen, terwijl je de lokale cultuur van Barendrecht ervaart.

Wat Te Vinden op de Markt

De markt in Carnisselande biedt:

  • Verse groenten en fruit, direct van de boeren
  • Kwaliteitskleding, schoenen en accessoires
  • Ambachtelijke producten en lokale specialiteiten

Bereikbaarheid van de Markt

De markt is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets en de auto, met voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Dit maakt het een gemakkelijke bestemming voor bezoekers van binnen en buiten Barendrecht.

Tips voor je Bezoek aan de Markt

  • Kom vroeg voor de beste productkeuze en om de drukte te vermijden.
  • Houd rekening met de verschillende betaalmethoden bij de kramen; sommigen accepteren alleen contant geld.

Een Markt Met een Verhaal

De markt in Carnisselande is niet alleen een plaats voor handel, maar ook een belangrijk onderdeel van de gemeenschapszin in Barendrecht. Het is een weerspiegeling van de cultuur en de handelstradities van de stad.

Ontdek de Markt in Carnisselande, Barendrecht

Een bezoek aan de Carnisselande markt in Barendrecht is een uitstekende manier om de lokale sfeer en cultuur te ervaren. Of je nu op zoek bent naar verse producten, unieke vondsten of gewoon wilt genieten van de levendige marktsfeer, deze markt biedt een verrijkende ervaring voor zowel inwoners als bezoekers.

Win een marktpakket van de weekmarkt in Barendrecht

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.