Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Barendrecht
» Weekmarkt in Barendrecht
(Zuid-Holland)
 - Te vinden Diverse locaties

Ontdek de Gezellige Weekmarkten van Barendrecht

Welkom in Barendrecht, een stad die bekend staat om haar gastvrijheid en gemeenschapsgevoel. De weekmarkten in Barendrecht zijn niet alleen plaatsen voor handel, maar vormen ook het kloppende hart van de stad. Hier komen lokale inwoners en bezoekers samen om de levendige sfeer en de diversiteit aan producten te ervaren.

Vrijdagmarkt in Barendrecht Centrum

  • Locatie: Het Binnenhof, Barendrecht
  • Tijden: Elke vrijdag van 09:00 tot 16:00 uur
  • Bijzonderheden: Een gezellige markt met een divers aanbod van lokale en regionale producten, waaronder verse levensmiddelen en non-food artikelen.
  • Meer Informatie: Weekmarkt Barendrecht Centrum

Woensdagmarkt in Carnisselande, Barendrecht

  • Locatie: Havenhoofd, 2993 EK Barendrecht
  • Tijden: Elke woensdag van 8:00 tot 15:30 uur
  • Bijzonderheden: Een markt die bekend staat om zijn vriendelijke sfeer en diverse aanbod, van verse groenten en fruit tot kleding en ambachtelijke producten.
  • Meer Informatie: Weekmarkt Barendrecht Carnisselande

Beide markten in Barendrecht bieden een prachtige gelegenheid om de lokale cultuur te proeven en de gemeenschap te steunen. Of je nu op zoek bent naar dagelijkse boodschappen, een uniek cadeau, of gewoon wilt genieten van de gezellige sfeer, de markten in Barendrecht zijn een bezoek meer dan waard. Plan je bezoek en ervaar zelf de charme van de Barendrechtse markten!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Barendrecht

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.