Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Andijk
» Weekmarkt in Andijk
(Noord-Holland)
 - Te vinden op het Andre Voltenplein

Woensdagmarkt Andijk: Gezelligheid op het Andre Voltenplein

Andijk’s Woensdagmarkt: Een Wekelijkse Treffpunt

Elke woensdagmiddag wordt het Andre Voltenplein in Andijk omgetoverd tot een levendige marktplaats. Van 10:00 tot 16:00 uur biedt deze markt inwoners en bezoekers een uitstekende gelegenheid om lokale producten te verkennen en te genieten van een ontspannen sfeer.

Jouw Wekelijkse Marktbezoek in Andijk

De weekmarkt in Andijk is de perfecte bestemming voor een gezellige woensdag. Of je nu op zoek bent naar verse ingrediënten voor je maaltijden, unieke lokale ambachten wilt ontdekken of gewoon wilt genieten van de marktsfeer, deze markt heeft voor ieder wat wils.

Ontdek de Markt in Andijk

  • Locatie: Andre Voltenplein, Andijk.
  • Tijden: Woensdag van 10:00 tot 16:00 uur.
  • Aanbod: Een breed scala aan producten, variërend van etenswaren tot huishoudelijke en ambachtelijke artikelen.

Praktische Informatie voor een Bezoek aan de Markt

  • Bereikbaarheid: De markt is goed te bereiken te voet, per fiets of met de auto. Er is parkeergelegenheid in de omgeving.
  • Betaalmogelijkheden: De meeste kramen accepteren contant geld en soms pin.
  • Tip: Combineer je marktbezoek met een wandeling door het dorp om de lokale sfeer volledig te ervaren.

De Weekmarkt van Andijk: Een Centrum van Gemeenschapsleven

De woensdagmarkt op het Andre Voltenplein in Andijk is meer dan alleen een plek voor je boodschappen; het is een centrale ontmoetingsplek in het dorp waar inwoners en bezoekers samenkomen om te genieten van de lokale cultuur en kwaliteitsproducten.

Ervaar de Dorpssfeer van de Woensdagmarkt in Andijk

Kom naar de weekmarkt in Andijk voor een unieke ervaring van gemeenschapsgevoel en lokale charme. Geniet van de vriendelijke sfeer, ontmoet lokale verkopers, en ontdek de diversiteit van het aanbod. We zien je graag op woensdag op het Andre Voltenplein voor een dag vol gezelligheid en ontdekkingen!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Andijk

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.