Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Amsterdam
» Weekmarkt in Amsterdam
(Noord-Holland)
 - Te vinden George Gershwinplein, Amsterdam

De Wekelijkse Ontmoetingsplek: Zuidas Markt in Amsterdam

Een markt met een verhaal: Zuidas Amsterdam

Elke donderdag wordt het George Gershwinplein in Amsterdam, een bruisend knooppunt tussen de Zuidas en Buitenveldert, omgetoverd tot de Zuidas markt. Dit buurtinitiatief, ontstaan uit de wensen van de lokale gemeenschap, biedt een unieke mix van stedelijke dynamiek en wijkgebonden gezelligheid.

Marktgegevens: tijd en locatie

  • Locatie: George Gershwinplein, Amsterdam Zuidas
  • Tijd: Elke donderdag, 09:00 – 17:00 uur
  • Verbinding: Lex van Deldenbrug naar De Boelelaan

De Zuidas Markt: een smeltkroes van culturen in Amsterdam

De markt op het George Gershwinplein is een levendig trefpunt waar bewoners, professionals en bezoekers samenkomen. Kenmerkend voor de markt is de diversiteit aan kramen, variërend van lokale delicatessen tot internationale specialiteiten, die samen een unieke marktervaring vormen in het hart van Amsterdam.

Wat is er te koop op de Zuidas Markt

De Zuidas markt biedt een breed scala aan producten:

  • Verse groenten en fruit, direct van de teler
  • Ambachtelijke kazen, brood en andere lekkernijen
  • Unieke handgemaakte artikelen en cadeau-ideeën

Naar de markt op de Zuidas

De markt is gemakkelijk te bereiken via de Lex van Deldenbrug, die het George Gershwinplein verbindt met de drukke De Boelelaan en de woonwijk Buitenveldert. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is de markt goed toegankelijk, en er zijn verschillende parkeerfaciliteiten in de omgeving.

Tips voor je bezoek aan de Zuidas Markt

  • Plan je bezoek tussen de piekuren om de drukte te vermijden.
  • Veel kramen accepteren pinbetalingen, maar het is handig om wat contant geld bij de hand te hebben.

De betekenis van de markt voor de gemeenschap

De Zuidas markt in Amsterdam is meer dan alleen een handelsplaats; het is een project dat voortkomt uit de betrokkenheid en wensen van de buurtbewoners. Deze markt weerspiegelt de dynamiek en diversiteit van de wijk en draagt bij aan de leefbaarheid en gemeenschapszin in dit deel van Amsterdam.

Ervaar de zuidas markt zelf

De Zuidas markt op het George Gershwinplein is een must-visit voor zowel bewoners als bezoekers van Amsterdam. Deze markt biedt niet alleen een gevarieerd aanbod van producten, maar is ook een plek waar je de unieke sfeer van de Zuidas en de warmte van de gemeenschap kunt ervaren.

Win een marktpakket van de weekmarkt in Amsterdam

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.