Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Amsterdam
» Weekmarkt in Amsterdam
(Noord-Holland)
 - Te vinden Tussen Meer, 1068 GA Amsterdam

Ontdek de Amsterdamse Markt Tussenmeer in Osdorp

Osdorp: Een Markt die de Wijk Verbindt

In het levendige hart van Osdorp ligt de Markt Tussenmeer, een wekelijkse bijeenkomst die elke dinsdag plaatsvindt. Deze markt is meer dan een handelsplaats; het is een centrum van gemeenschapszin en culturele uitwisseling, die bewoners en bezoekers samenbrengt.

Marktgegevens: Locatie en Openingstijden

  • Locatie: Tussen Meer, 1068 GA Amsterdam
  • Tijden: Elke dinsdag, 9:00 – 17:00 uur

De Sfeer van de Markt Tussenmeer

De markt op Tussen Meer in Osdorp kenmerkt zich door een ontspannen en vriendelijke atmosfeer. Met een gevarieerd aanbod van kramen, van verse levensmiddelen tot kleding en huishoudelijke artikelen, is het een populaire bestemming voor een breed publiek.

Wat Te Vinden op de Markt

Op de Markt Tussenmeer ontdek je:

  • Een breed assortiment aan verse groenten en fruit
  • Kleding, accessoires en huishoudelijke artikelen
  • Speciale delicatessen en ambachtelijke producten

Bereikbaarheid van de Markt

De Markt Tussenmeer in Osdorp is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en de fiets. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de buurt, wat het een toegankelijke optie maakt voor zowel lokale bewoners als bezoekers van buitenaf.

Tips voor je Bezoek aan de Markt

  • Bezoek de markt vroeg om de drukte voor te zijn en het beste aanbod te hebben.
  • De meeste kramen accepteren pinbetalingen, maar het is altijd handig om wat contant geld bij de hand te hebben.

Een Markt met een Verhaal

De Markt Tussenmeer in Osdorp is een belangrijk onderdeel van de lokale cultuur en historie. Het is een plaats waar de gemeenschap samenkomt en waar nieuwe en oude tradities hand in hand gaan.

Ervaar de Markt van Osdorp

De Markt Tussenmeer in Osdorp biedt elke dinsdag een unieke kans om de lokale cultuur en gemeenschap van Amsterdam te ervaren. Van de verse producten tot de gezellige sfeer, deze markt biedt voor elk wat wils. Bezoek de markt en ontdek zelf de charme en diversiteit van Osdorp.

Win een marktpakket van de weekmarkt in Amsterdam

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.