Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Siermarkt
» Weekmarkt in Siermarkt
(Noord-Holland)
 - Te vinden Sierplein, 1056 LA Amsterdam

De Siermarkt: Een Woensdagse Ontdekkingstocht in Amsterdam

Amsterdam West: Thuisbasis van de Siermarkt

Elke woensdag wordt het Sierplein in Amsterdam West omgetoverd tot de bruisende Siermarkt. Deze markt, geliefd bij zowel de lokale gemeenschap als bezoekers, biedt een levendige mix van handel, cultuur en gezelligheid. Het is de perfecte plek om de lokale sfeer van Amsterdam te proeven en unieke producten te ontdekken.

Marktgegevens: Locatie en Openingstijden

  • Locatie: Sierplein, 1056 LA Amsterdam
  • Tijden: Elke woensdag, 9:00 – 17:00 uur

De Sfeer van de Siermarkt

De Siermarkt staat bekend om zijn warme en uitnodigende sfeer. Met een divers aanbod van kraampjes, van verse producten tot ambachtelijke waren, trekt de markt een breed publiek. Het is een plek waar buurtbewoners, marktliefhebbers en toeristen samenkomen om te genieten van de gezelligheid en de goede vondsten.

Wat Te Vinden op de Markt

Op de Siermarkt in Amsterdam vind je:

  • Verse groenten en fruit, rechtstreeks van de boer
  • Ambachtelijke producten zoals kaas, brood en huisgemaakte lekkernijen
  • Kleding, accessoires en unieke cadeauartikelen

Naar de Markt in Amsterdam West

Het Sierplein is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de fiets en de auto. Er zijn verschillende parkeeropties in de buurt, wat een bezoek aan de markt gemakkelijk maakt voor zowel lokale bewoners als bezoekers van buitenaf.

Tips voor je Bezoek aan de Siermarkt

  • Plan je bezoek vroeg om de drukte te vermijden en het beste aanbod te ervaren.
  • Veel kramen accepteren pinbetalingen, maar het is handig om wat contant geld mee te nemen.

Een Markt met een Lokale Ziel

De Siermarkt is niet alleen een commerciële plek, maar ook een belangrijk onderdeel van de lokale gemeenschap in Amsterdam West. De markt weerspiegelt de diversiteit en de dynamiek van de wijk en speelt een centrale rol in het sociale leven.

Ontdek de Charme van de Siermarkt

De Siermarkt op het Sierplein is een ervaring die je niet wilt missen. Met zijn breed scala aan producten en zijn gastvrije sfeer biedt de markt elke woensdag een unieke kans om de lokale cultuur te ervaren en te genieten van de diversiteit die Amsterdam te bieden heeft.

Win een marktpakket van de weekmarkt in Siermarkt

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.