Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Amsterdam
» Weekmarkt in Amsterdam
(Noord-Holland)
 - Te vinden Noordermarkt, 1015 MV Amsterdam

De Noordermarkt in Amsterdam: Een Ontmoetingsplek voor Iedereen

Amsterdam’s Historische Noordermarkt

De Noordermarkt, gelegen in de schilderachtige Jordaan in Amsterdam, is een van de meest geliefde markten in de stad. Elke maandag en zaterdag transformeert dit plein in een bruisende markt waar locals en toeristen samenkomen om te genieten van een verscheidenheid aan producten en de unieke sfeer.

Marktgegevens: Locatie en Openingstijden

  • Locatie: Noordermarkt, 1015 MV Amsterdam
  • Tijden: Maandag 9:00 – 13:00, Zaterdag 9:00 – 16:00

De Levendige Sfeer van de Noordermarkt

Op de Noordermarkt vind je een diversiteit aan kramen, van verse levensmiddelen tot vintage kleding en antiek. De markt is een echte weerspiegeling van de Jordaan met zijn artistieke en ontspannen sfeer, waardoor het een favoriete bestemming is voor zowel Amsterdammers als bezoekers.

Wat Te Vinden op de Markt

Op de Noordermarkt kun je ontdekken:

  • Een rijk assortiment aan biologische en lokale voedingsproducten
  • Unieke vintage kleding en antiek
  • Kunst, handwerk en diverse andere specialiteiten

Bereikbaarheid van de Noordermarkt

De Noordermarkt is goed bereikbaar met openbaar vervoer, fiets en auto. Er zijn in de omgeving meerdere parkeermogelijkheden, maar gezien de centrale ligging in Amsterdam is de markt ook gemakkelijk te voet te bereiken.

Tips voor je Bezoek aan de Noordermarkt

  • Bezoek de markt vroeg om de drukte voor te zijn en om de beste producten te vinden.
  • Vergeet niet contant geld mee te nemen, aangezien niet alle kramen pinbetalingen accepteren.

Een Markt met Rijke Tradities

De Noordermarkt is al decennialang een belangrijk onderdeel van de Amsterdamse cultuur en geschiedenis. De markt biedt niet alleen een plek voor handel, maar is ook een sociale ontmoetingsplek die de gemeenschap bij elkaar brengt.

Ervaar de Noordermarkt in Amsterdam

Een bezoek aan de Noordermarkt biedt een unieke kans om de authentieke sfeer van Amsterdam te proeven. Of je nu op zoek bent naar verse producten, unieke vondsten of gewoon wilt genieten van de levendige sfeer, de Noordermarkt is de perfecte bestemming voor een memorabel bezoek.

Win een marktpakket van de weekmarkt in Amsterdam

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.