Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Amsterdam
» Weekmarkt in Amsterdam
(Noord-Holland)
 - Te vinden Buikslotermeerplein, 1025 XL Amsterdam

Bruisende Markt Buikslotermeerplein: Het Hart van Amsterdam-Noord

Amsterdam-Noord: Een Markt voor Elke Dag

Op het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord vindt een van de meest levendige markten van de stad plaats. Met zijn dagelijkse opening biedt deze markt een continu podium voor lokale handelaren en een ontmoetingsplek voor de gemeenschap. Op zaterdag transformeert de markt in een bijzondere boerenmarkt, waarbij de nadruk ligt op verse en lokale producten.

Marktgegevens: Tijden en Locatie

  • Locatie: Buikslotermeerplein, 1025 XL Amsterdam
  • Tijden: Maandag 12:00 – 18:00, Dinsdag t/m Zaterdag 08:00 – 18:00
  • Speciale vermelding: Boerenmarkt op zaterdag

De Dynamiek van de Markt

De markt op het Buikslotermeerplein is een ware afspiegeling van de diversiteit en energie van Amsterdam-Noord. Elke dag van de week biedt de markt een andere ervaring, met een brede waaier aan producten van kleding tot verse levensmiddelen. De sfeer is er altijd uitnodigend en bruisend.

Ontdekkingen op de Markt

Wat je kunt vinden op de markt:

  • Dagelijks een divers aanbod van verse groenten, fruit, kleding en meer
  • Op zaterdag een speciale focus op boerenproducten: biologische groenten, ambachtelijk brood, kaas, en meer

Naar de Markt in Amsterdam-Noord

Het Buikslotermeerplein is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden en de bereikbaarheid met de fiets maakt het een toegankelijke bestemming voor eenieder.

Tips voor je Marktbezoek

  • Kom vroeg voor de beste productkeuze, vooral op zaterdag tijdens de boerenmarkt.
  • Veel kramen accepteren pin, maar het is handig om wat contant geld bij je te hebben.

Een Markt met Geschiedenis en Betekenis

De markt op het Buikslotermeerplein is meer dan een handelsplek; het is een essentieel onderdeel van de gemeenschap in Amsterdam-Noord. Het vertegenwoordigt de evolutie van de marktcultuur in de stad, waarbij traditie en moderniteit samenkomen.

Beleef de Markt van Buikslotermeerplein

De markt op het Buikslotermeerplein is een uitnodiging om de levendige gemeenschap van Amsterdam-Noord te ervaren. Met zijn dagelijkse opening en de speciale boerenmarkt op zaterdag biedt het voor ieder wat wils. Deze markt is een niet te missen ervaring voor zowel bewoners als bezoekers van Amsterdam.

Win een marktpakket van de weekmarkt in Amsterdam

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.