Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Amsterdam
» Weekmarkt in Amsterdam
(Noord-Holland)
 - Te vinden Diverse locaties

Ontdek de Levendige Weekmarkten van Amsterdam

Een Reis door de Markten van Amsterdam

Amsterdam, een stad bekend om haar unieke karakter en levendige sfeer, biedt een schat aan weekmarkten, elk met hun eigen charme. Van de historische straten van de Nieuwmarkt tot de bruisende lanen van de Ten Katemarkt, deze markten vormen een essentieel onderdeel van het stadsleven en bieden een unieke kijk op de lokale cultuur en gemeenschap.

Snelle links naar alle markten in Amsterdam

Nieuwmarkt: Het Dagelijkse Hart van Amsterdam

Ervaar de levendige Nieuwmarkt, geopend van maandag tot vrijdag van 10:00 tot 18:30, zaterdag van 9:00 tot 18:30 en zondag van 9:00 tot 17:00 uur. Deze markt is een centrum van handel en cultuur, waar je een divers aanbod vindt van verse producten tot ambachtelijke waren.

Naar de Nieuwmarkt »

Ontdek de Zuidermrkt: Een Parel in Amsterdam Zuid

De Zuidermrkt in Amsterdam Zuid is jouw zaterdagse bestemming voor biologische en lokale producten. Open van 9:30 tot 17:00 uur, is deze markt een hub van gezelligheid en versheid, omgeven door de charmante straten van Zuid.

Naar de Zuidermrkt »

Proef de Sfeer van de Albert Cuypmarkt in Amsterdam

De iconische Albert Cuypmarkt in De Pijp, open van maandag tot zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur, is een ware belevenis. Hier vind je alles van exotische kruiden tot Amsterdamse gezelligheid, een niet te missen ervaring in de stad.

Naar de Albert Cuypmarkt »

De Wekelijkse Ontmoetingsplek: Zuidas Markt in Amsterdam

De Zuidas Markt, elke donderdag van 09:00 tot 17:00 uur, is de perfecte mix van moderniteit en markttraditie. Ontdek hier unieke producten en verse lunches in het hart van het zakendistrict.

Naar de Zuidas Markt »

De Levendige Zaterdagmarkt van Ganzenhoef in Amsterdam Zuidoost

Bezoek de kleurrijke markt Ganzenhoef in Amsterdam Zuidoost, elke zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur. Deze markt staat bol van multiculturele invloeden en biedt een breed scala aan exotische en lokale producten.

Naar de Ganzenhoef markt in de Bijlmer »

Ten Katemarkt: De Dagelijkse Ontdekkingstocht in Amsterdam

De Ten Katemarkt, van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur, is jouw dagelijkse stop voor verse producten en unieke vondsten. Gelegen in het hart van de stad, biedt deze markt een authentieke Amsterdamse ervaring.

Naar de Ten Katemarkt »

Ontdek de Historische Waterloopleinmarkt in Amsterdam

Stap in de geschiedenis met een bezoek aan de Waterloopleinmarkt, open van maandag tot en met zaterdag van 9.30 tot 18.00 uur. Deze historische markt, bekend om zijn uitgebreide assortiment aan vintage kleding, antiek en curiosa, is een waar paradijs voor liefhebbers van unieke vondsten. Het Waterlooplein ademt geschiedenis en cultuur en is de perfecte plek om te genieten van de authentieke Amsterdamse sfeer.

Naar de Waterloopleinmarkt »

Markt Bos en Lommerweg: Het Levendige Hart van Amsterdam West

De markt op de Bos en Lommerweg, het kloppende hart van Amsterdam West, is een bruisende ontmoetingsplek. Open op woensdag van 9:30 tot 17:00 uur en zaterdag van 9:30 tot 16:00 uur, biedt deze markt een divers aanbod van verse producten, kleding en huishoudelijke artikelen. Bezoekers kunnen hier genieten van de levendige sfeer en de lokale gemeenschap ervaren in een van de meest dynamische wijken van Amsterdam.

Naar de Markt Bos en Lommerweg »

Beleef de Sfeer van de Stadionpleinmarkt in Amsterdam

Elke zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur transformeert het Stadionplein in Amsterdam tot een gezellige marktplaats. Deze markt, gelegen nabij het iconische Olympisch Stadion, biedt een keur aan lokale en biologische producten. Van verse groenten en fruit tot ambachtelijk bereide lekkernijen, de Stadionpleinmarkt is de ideale plek om de lokale cultuur te proeven en te genieten van een ontspannen marktsfeer.

Naar de Stadionpleinmarkt »

Boerenmarkt op het Haarlemmerplein in Amsterdam

Boerenmarkt Haarlemmerplein in Amsterdam: Ontdek Lokale Lekkernijen
Op het Haarlemmerplein in Amsterdam vindt elke woensdag een bijzondere boerenmarkt plaats, een ware ontmoetingsplek voor liefhebbers van lokale en biologische producten. Van 10:00 tot 17:00 uur kun je hier genieten van alles wat de regio te bieden heeft, van vers fruit tot ambachtelijke kazen.

Naar de Boerenmarkt Haarlemmerplein »

Bruisende Markt Buikslotermeerplein: Het Hart van Amsterdam-Noord

Ervaar de dynamiek van de markt op het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord. Geopend op maandag van 12:00 tot 18:00 uur en van dinsdag tot zaterdag van 08:00 tot 18:00 uur, met een speciale boerenmarkt op zaterdag. Deze markt is een levendige mix van traditionele en moderne kraampjes, ideaal voor een breed scala aan vondsten.

Naar de markt op het Buikslotermeerplein in Amsterdam »

De Markt Lindengracht: Een Amsterdams Trefpunt

De Lindengrachtmarkt, actief elke zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur, is een levendig trefpunt in het hart van Amsterdam. Deze markt, gelegen in een van de charmante grachtenbuurten, biedt een rijke variëteit aan producten, van verse levensmiddelen tot ambachtelijke goederen.

Bekijk de markt aan de Lindengracht in Amsterdam »

Verken de Biomarkt Zeeburg in Amsterdam

Bezoek de Biomarkt in Zeeburg op woensdag van 10:00 tot 18:00 uur. Deze gespecialiseerde markt richt zich op biologische en duurzame producten, ideaal voor de bewuste consument die op zoek is naar kwaliteit en versheid.

Verken de Biomarkt in Zeeburg »

De Levendige Dappermarkt: Elke Dag een Ontdekking in Amsterdam

De Dappermarkt, open van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur, is een van de meest bekende markten van Amsterdam. Deze markt staat bekend om zijn internationale sfeer en uitgebreide assortiment, van kleding tot exotische levensmiddelen.

Naar de Dappermarkt in Amsterdam »

Ontdek de Charme van Van der Pekmarkt in Amsterdam

De Van der Pekmarkt in Amsterdam-Noord, gehouden op woensdag, vrijdag en zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur, is een charmante markt met een lokale sfeer. Hier vind je alles van verse producten tot handgemaakte artikelen, perfect voor een authentieke Amsterdamse ervaring.

Hier vind je de Van der Pekmarkt in Amsterdam »

De Boekenmarkt op Spui: Een Literaire Schat in Amsterdam

Elke vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur kun je de Boekenmarkt op Spui bezoeken. Deze gespecialiseerde markt is de ideale plek voor boekenliefhebbers, met een breed scala aan zeldzame, tweedehands en nieuwe boeken in een sfeervolle omgeving.

Bezoek de Boekenmarkt op Spui Amsterdam »

Minervamarkt: Een Pareltje in Amsterdam

De Minervamarkt, elke vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur, is een verborgen juweeltje waar je lokale delicatessen en ambachtelijke producten kunt vinden. Deze kleinschalige markt biedt een persoonlijke winkelervaring in een gezellige sfeer.

Meer over de Amsterdamse Minervamarkt »

De Siermarkt: Een Woensdagse Ontdekkingstocht in Amsterdam

Bezoek de Siermarkt in Amsterdam op woensdag van 9:00 tot 17:00 uur voor een divers aanbod aan producten. Deze levendige markt staat bekend om zijn verse etenswaren en huishoudelijke artikelen, ideaal voor de dagelijkse boodschappen.

Bezoek de Siermarkt in Amsterdam »

Ontdek de Amsterdamse Markt Tussenmeer in Osdorp

De markt Tussenmeer in Osdorp, open op dinsdag van 9:00 tot 17:00 uur, biedt een authentieke marktervaring. Met een verscheidenheid aan producten, van kleding tot verse groenten en fruit, is het een populaire bestemming voor lokale bewoners.

Naar de markt Tussenmeer in Osdorp »

De Markt Westerstraat: Een Levendige Maandagbeleving in Amsterdam

Begin de week met een bezoek aan de markt op de Westerstraat, elke maandag van 9:00 tot 13:00 uur. Deze markt in de Jordaan staat bekend om zijn gezellige sfeer en biedt een scala aan producten, van kleding tot antiek.

Naar de markt op de Westerstraat »

Beleef de Markt van Anton de Komplein in Amsterdam

Op het Anton de Komplein vind je op maandag en donderdag van 9:00 tot 18:00 uur een levendige markt. Deze markt biedt een breed scala aan producten, ideaal voor wie

op zoek is naar zowel alledaagse artikelen als bijzondere vondsten.

Beleef de markt op het Anton de Komplein in Amsterdam »

Markt Kraaiennest: Een Kleurrijke Ontmoetingsplaats in Amsterdam-Zuidoost

De markt Kraaiennest in Amsterdam-Zuidoost, elke dinsdag van 9.00 tot 18.00 uur, staat bekend om zijn multiculturele karakter. Hier vind je een unieke mix van producten van over de hele wereld, waardoor het een populaire bestemming is voor lokale bewoners en bezoekers.

Naar de dinsdagmarkt Kraaiennest in Amsterdam-Zuidoost »

Groene Oase in de Stad: Plantenmarkt Amstelveld in Amsterdam

Het Amstelveld verandert elke maandag van 09:00 tot 18:00 uur in een groene oase. Deze gespecialiseerde plantenmarkt is perfect voor tuinliefhebbers en biedt een uitgebreid assortiment aan bloemen, planten en tuinbenodigdheden.

Bekijk de Plantenmarkt Amstelveld »

Ontdek de Charme van Markt Reigersbos in Amsterdam-Zuidoost

Iedere woensdag van 9:00 tot 18:00 uur kun je de markt Reigersbos in Amsterdam-Zuidoost bezoeken. Deze gezellige markt biedt een breed scala aan producten, van verse levensmiddelen tot kleding en huishoudelijke artikelen.

Hier vind je de Markt Reigersbos in Amsterdam-Zuidoost »

De Noordermarkt in Amsterdam: Een Ontmoetingsplek voor Iedereen

De Noordermarkt, gelegen in een van de mooiste wijken van Amsterdam, is open op maandag van 9:00 tot 13:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 16:00 uur. Deze historische markt is bekend om zijn biologische producten en antiek en trekt een divers publiek.

Naar de Noordermarkt in Amsterdam »

Verken de Gezellige Markt van Lambertus Zijlplein in Amsterdam

Elke maandag van 11:00 tot 16:00 uur kun je de markt op het Lambertus Zijlplein bezoeken. Deze kleine, maar levendige markt biedt een gevarieerd aanbod aan producten, van voedingswaren tot kleding.

Verken de markt op het Lambertus Zijlplein »

Ontdek de Levendige Markt van Plein 40-45 in Amsterdam

De markt op Plein 40-45, geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:30 uur, is een van de drukste markten van Amsterdam. Met een breed scala aan producten, van verse etenswaren tot huishoudelijke artikelen, is het een geliefde bestemming voor velen.

Hier de Markt op Plein 40-45 in Amsterdam »

Ontdek de Levendigheid van REURING Markt in Amsterdam

De REURING Markt, open op zaterdag van 9:00 tot 16:00 uur, biedt een unieke winkelervaring. Deze markt staat bekend om zijn gezellige sfeer en biedt een breed scala aan producten, van lokale delicatessen tot handgemaakte ambachten.

Naar de REURING markt in Amsterdam »

Handige Tips voor Jouw Marktbezoek

Plan je bezoek aan de Amsterdamse weekmarkten met gemak. Ze zijn toegankelijk met openbaar vervoer, fiets of auto. Vergeet niet contant geld mee te nemen, hoewel veel kramen ook pin accepteren. Voor de beste ervaring, kom vroeg voor de verse selectie of juist tegen sluitingstijd voor de beste deals.

Ontdek de Marktgeest van Amsterdam

De weekmarkten in Amsterdam zijn niet alleen een plek voor handel, maar ook een spiegel van de stad zelf. Ze brengen mensen van alle achtergronden samen en bieden een unieke kans om de dynamische cultuur van Amsterdam te ervaren. Van de geuren van verse kruiden tot de kleuren van lokale kunst, elke markt heeft zijn eigen verhaal te vertellen. Ga op ontdekkingstocht en ervaar zelf de levendigheid van Amsterdam door haar markten.

Deel weekmarkt: