Markten & braderieën in Nederland

Weekmarkt Abcoude
» Weekmarkt in Abcoude
(Utrecht)
 - Te vinden t Markvelt, Abcoude

Gezelligheid en Lekkernijen op de Weekmarkt in Abcoude Elke Donderdag

Een Wekelijks Terugkerend Feest op ’t Markvelt

Elke donderdag van 11.00 tot 17.00 uur verandert ’t Markvelt in Abcoude in een bruisend centrum van handel en gezelligheid.

De Diversiteit van de Markt

De markt in Abcoude biedt voor iedereen wat wils. Met een breed scala aan producten zoals bloemen, kaas, groenten & fruit, en nog veel meer, is het dé plek om jouw wekelijkse boodschappen te doen.

Ton en Rietje’s Verse Stroopwafels

Een bijzondere vermelding verdienen de verse stroopwafels van Ton en Rietje. Deze lekkernijen zijn een echte traktatie voor de smaakpapillen en een must-try voor elke bezoeker.

Mode en Meer

Naast etenswaren vind je er ook kramen met damesmode, sleutelservice, en diervoeders. Of je nu op zoek bent naar iets specifieks of gewoon wilt rondkijken, er is genoeg te ontdekken.

Culinaire Verwennerij na het Winkelen

Na het winkelen kun je genieten van een verse Latte Macchiato bij Ollies of een heerlijke boerentosti bij de Eendracht. Dit maakt de marktbeleving compleet.

Ontspanning en Sfeer

De combinatie van winkelen en ontspanning maakt de weekmarkt in Abcoude uniek. Het is de perfecte plek om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte.

De Kracht van Lokale Ondernemers

De weekmarkt in Abcoude staat symbool voor de kracht van lokale ondernemers. Door hier je boodschappen te doen, steun je de lokale economie.

Een Bijdrage aan Duurzaamheid

Door lokaal te kopen, draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Het vermindert transport en stimuleert de lokale productie.

De Sfeer van Samen

De weekmarkt is meer dan alleen een plaats om te winkelen; het is een ontmoetingsplek waar mensen samen komen en genieten van het leven.

Gemeenschapsgevoel

Het is deze sfeer van gemeenschap en gezelligheid die de weekmarkt in Abcoude zo bijzonder maakt. Het is een plek waar je je direct thuis voelt.

De markt in Abcoude is een bezoek waard

De weekmarkt in Abcoude op donderdag is een ervaring op zich. Of je nu komt voor de verse producten, de unieke kramen, of gewoon voor de gezellige sfeer, het is de perfecte bestemming voor een ontspannen middag. Tot donderdag op ’t Markvelt!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Abcoude

Voeg je bij de 307+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.
Deel weekmarkt:

Win een marktpakket van jouw markt!

Voeg je bij de 300+ marktenthousiastelingen die al profiteren van exclusieve inzichten en updates. 

🎉 Exclusieve Kans, mis het niet!: Maak bij je aanmelding kans op een uitgebreid pakket van jouw favoriete markt! (Bij 1.500 inschrijvingen wordt deze verloot!)

* Duik in een wereld vol inspiratie en voordeel! En maak je geen zorgen, je kunt je net zo gemakkelijk met één klik weer afmelden. We respecteren je privacy en keuzevrijheid.