Markets & fairs in the Netherlands

Weekmarkt Terheijden
» Weekmarkt in Terheijden
(North Brabant)
 - Te vinden Dorpsplein, Terheijden

Weekmarkt Terheijden: Dinsdagochtend Gezelligheid op het Dorpsplein

Weekmarkt in Terheijden: Een Ochtend Vol Ontdekkingen

Elke dinsdagochtend brengt het Dorpsplein in Terheijden de gemeenschap samen met zijn levendige weekmarkt. Van 9:00 tot 12:30 uur kun je hier genieten van een uitgebreid aanbod aan verse en lokale producten.

Dinsdagmarkt op het Dorpsplein

  • Tijden: Elke dinsdag van 9:00 tot 12:30 uur.
  • Locatie: Dorpsplein, Terheijden.
  • Kenmerken: Een gezellige ochtendmarkt met een diversiteit aan producten, ideaal voor je wekelijkse boodschappen. De markt in Terheijden is een perfecte gelegenheid om lokale ondernemers te ondersteunen en kwaliteitsproducten rechtstreeks van de producenten te kopen.

Een Mix van Traditioneel en Modern

Op de markt in Terheijden vind je een mix van traditionele en moderne producten, waardoor het een unieke bestemming is voor iedereen die op zoek is naar iets speciaals of alledaags.

Het Hart van de Gemeenschap

De weekmarkt is niet alleen een plek om te winkelen, maar ook een sociale ontmoetingsplaats, waar je de hartelijkheid en het gemeenschapsgevoel van Terheijden kunt ervaren.

Ervaar de gezellige en gastvrije sfeer van de weekmarkt in Terheijden. Of je nu op zoek bent naar verse ingrediënten, een gezellig praatje, of gewoon wilt genieten van de levendige atmosfeer, de markt op het Dorpsplein is de plek om te zijn. Kom langs en ontdek zelf wat de markt te bieden heeft!

Win een marktpakket van de weekmarkt in Terheijden

Join the 307+ market enthusiasts already benefiting from exclusive insights and updates. 

🎉 Exclusive Opportunity, don't miss it!: With your registration, get a chance to win a comprehensive package from your market! (At 1,500 registrations, it will be raffled off!)* Dive into a world of inspiration and benefit! And don't worry, you can unsubscribe just as easily with one click. We respect your privacy and freedom of choice.
Share weekly market:

Win a market package from your market!

Join the 300+ market enthusiasts already benefiting from exclusive insights and updates. 

🎉 Exclusive Opportunity, don't miss it!: With your registration, get a chance to win a comprehensive package from your favorite market! (At 1,500 registrations, it will be raffled off!)

* Dive into a world of inspiration and benefit! And don't worry, you can unsubscribe just as easily with one click. We respect your privacy and freedom of choice.